Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Bibliotéka 2024: Televízne hviezdy pokrstia exkluzívne knižné novinky

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Incheba)

Knižný veľtrh Bibliotéka už tradične zavíta do bratislavskej Incheby, tentokrát v termíne od 7. do 10. novembra. Ani tento rok nebudú chýbať známe tváre! Návštevníkov čakajú krsty kníh, autogramiády aj diskusie s obľúbenými autormi.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Víťazka 3. série  televíznej šou Pečie celé Slovensko Tímea Strnálová v piatok 8. novembra pokrstí novú knihu receptov Pečie celé Slovensko 3, ktorú na Bibliotéku exkluzívne prinesie Slovenská televízia a rozhlas. Čitatelia v nej nájdu najlepšie recepty z tretej série tejto mimoriadne obľúbenej relácie. Kniha plná lahodných sladkostí aj slaných dobrôt je horúcim tipom na vianočný darček pre všetkých kulinárov.

Návštevníci sa môžu tešiť na autogramiádu sfinalistami tretej série, porotkyňami Jozefínou Zaukolcovou a PetrouTóthovou, ktorí sa s nimi radi podelia o svoje obľúbené recepty a zákulisné zážitky. Na krste sa predstavia aj odborná garantka Natacha Pacal a víťaz prvej série Miňo Macuľa.

Pohľad do zákulisia televízie

Dana Hermannová, Alena Heribanová, Emma Tekelyová či Soňa Müllerová. Hlásateľky Slovenskej televízie sú obdivované a rešpektované, málokto však vie, ako vyzeralo zákulisie ich profesie. Ako prebiehali prijímacie konkurzy a koľko jazykov museli ovládať? Prečo sa všetky texty museli učiť naspamäť a koľko času strávili v maskérni? To všetko sa návštevníci Bibliotéky dozvedia v piatok na ďalšom krste knihy z produkcie Slovenskej televíziea rozhlasu : Fenomén hlásateľky od spisovateľky a novinárky Silvie Lispuchovej.

Účastníkov čaká diskusia s legendami slovenského televízneho vysielania. Ich príbehy a zážitky zo zákulisia prinesú unikátne pohľady na svet médií a hlásateľov, ktorí formovali naše obrazovky.

Bibliotéka 2024: Televízne hviezdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Incheba)

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Vysielanie naživo

V rámci štvrtkového programu Bibliotéky sa tí najmenší a ich rodičia môžu tešiť na verejnú nahrávku Slovenského rozhlasu.  Redaktorka Rádia Junior Rozália Vlasková a redaktor Rádia Litera Tomáš Bartoněk privítajú na pódiu spisovateľa Petra Janovičeka a herečku Danielu Šencovú. Témou ich rozhovoru a živého čítania bude kniha „Mozart. Vĺčikové Vianoce“, ktorá zachytáva potulky malého Wolfganga Amadea Mozarta vianočnou Bratislavou.

Vo štvrtok nám Slovenská televízia a rozhlas  prinesie aj prednášku o prevencii šikany a kyberšikany v školskom prostredí. O jej náznakoch, prejavoch a dôsledkoch môžu návštevníci Bibliotéky diskutovať s policajnou preventistkou Ľudmilou Húskovou. Uznávané odborníčka ponúkne cenné rady, ako sa vyhnúť problémom a pestovať zdravé vzťahy v digitálnom svete.

Bibliotéka 2024: Televízne hviezdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Incheba)

Kompletné sprievodné programy sú dostupné na www.incheba.sk. Bibliotéku v termíne od 7. do 10. novembra dopĺňa výstava vzdelávania a didaktickej techniky Pedagogika a výstava minerálov, drahých kameňov a fosílií Minerály Bratislava, ako aj veľtrh nábytku a interiérového dizajnu Moddom. V dňoch 8. do 9. novembra sa k nim pridá aj kozmetický veľtrh Interbeauty. Vstupenky si môžete zakúpiť na portáli Predpredaj.sk, alebo v pokladni výstaviska počas konania akcie.

Bibliotéka 2024: Televízne hviezdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Incheba)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu