Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Zažite magický večer s HAVASIM: Exkluzívne decembrové vystúpenia na Slovensku a jedinečná možnosť osobného stretnutia!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Havasi Symphonic)

S radosťou oznamujeme, že známy maďarský skladateľ a klavirista HAVASI sa vracia na Slovensko so svojou impozantnou Symphonic Show, ktorá sa uskutoční 3. decembra v TIPOS Aréne v Bratislave a 10. decembra v košickej Steel Aréne. Po minuloročných triumfálnych vystúpeniach, ktoré si získali srdcia mnohých fanúšikov, sa HAVASI opäť chystá uchvátiť publikum jedinečným spojením klasickej a moderné hudby.

Hlavný organizátor podujatia prináša skutočne exkluzívnu príležitosť, ktorá poteší každého fanúšika tohto výnimočného umelca. Do predaja bol totiž pustený limitovaný počet vstupeniek na osobné stretnutie. Táto možnosť predstavuje šancu nielen osobne sa stretnúť s jedným z najvýraznejších hudobníkov súčasnosti, ale tiež s ním prehodiť pár slov, získať podpis alebo sa odfotiť. Aby ste si mohli túto príležitosť užiť naplno, existuje jedna dôležitá podmienka – záujemcovia o osobné stretnutie musia mať zakúpenú klasickú vstupenku na koncert. Až potom si budú môcť zabezpečiť túto jedinečnú vstupenku na stretnutie s HAVASI, ktorých počet je prísne obmedzený. Záujem je veľký, preto sa odporúča konať rýchlo.

Vstupenky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

 

Zažite magický večer s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Havasi Symphonic)

HAVASI Symphonic Show nie je len koncert – je to komplexný umelecký zážitok, ktorý spája vášeň, precíznosť a kreatívnu slobodu. Publikum sa môže tešiť na virtuózne klavírne sóla, veľkolepý orchester a ohromujúce vizuálne efekty, ktoré vytvoria jedinečnú atmosféru. Tento koncert je príležitosťou zažiť spojenie akustickej krásy s modernými technológiami. HAVASI je známy svojou schopnosťou vytvoriť unikátne hudobné prostredie, kde sa snúbi virtuózna hra na klavír s emocionálnymi orchestrálnymi aranžmánmi.

Vstupenky na tento výnimočný koncert sú už v predaji a vzhľadom na obrovský záujem sa odporúča zakúpiť ich čo najskôr. Nezmeškajte šancu zažiť živé vystúpenie jedného z najväčších talentov súčasnej hudobnej scény. Pripravte sa na nezabudnuteľný večer plný emócií, hudobnej dokonalosti a skvelej atmosféry! Pridajte sa k nám v Bratislave alebo Košiciach a zažite HAVASI Symphonic Show na vlastnej koži!

Vstupenky si môžete zakúpiť prostredníctvom siete Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu