Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Skupina Lucie po odchode Davida Kollera: Už má NOVÉHO SPEVÁKA... Toto je on!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ešte vo februári český rockový spevák David Koller oznámil, že odchádza zo skupiny Lucie. Ako dôvod uviedol, že sa chce venovať svojej kapele a rodine. Posledný koncert odohral v auguste... No a aktuálne už kapela hlási nového speváka. Toto je on!

„Po dlhých úvahách som sa rozhodol, že odchádzam z Lucie. Hranie v Lucii bolo fajn a teraz sa chcem venovať predovšetkým svojej kapele a rodine. Pozdravujem všetkých fanúšikov,“ napísal vo februári 63-ročný Koller, ktorý s kapelou odohral ešte všetky zabookované koncerty. Posledný bol v auguste na festivale Hrady CZ pod Bezdězom. 

Uplynuli dva mesiace a zostávajúci členovia Lucie - Michal Dvořák (58), Robert Kodym (57) a P.B.CH. (59) - oznámili, že majú nového speváka. Odhalili to na štvrtkovej tlačovej konferencii, ktorá sa konala v reštaurácii na prehu rieky Vltava. Práve tam, na móle, nového člena muzikanti očakávali a on za nimi priplával na člne. 

Ako informuje Blesk.cz, novým spevákom je Viktor Dyk. „Cítim sa skvelo, od toho dňa, kedy mi chalani zavolali, sa cítim permanentne šťastný,“ prezradil Dyk, ktorý bol jedným z piatich adeptov. Okrem neho sa do kapely vracia aj bubeník Stěpán Smetáček, ktorý v Lucie hral v 90. rokoch. A už teraz sa všetci tešia na veľké narodeninové turné, ktoré ich čaká budúci rok na jeseň. 

Zľava: Viktor Dyk, Robert Kodym, Petr Břetislav Chovanec, Michal Dvořák
Zobraziť galériu (2)
Zľava: Viktor Dyk, Robert Kodym, Petr Břetislav Chovanec, Michal Dvořák  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: LucieDavid KollerViktor Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu