Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Je definitívny KONIEC: Slávna kapela Lucie odohrala svoj POSLEDNÝ KONCERT!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ALEXANDR SATINSKÝ / MAFRA / Profimedia)

BEZDĚZ - Začiatkom roka spevák David Koller (63) oznámil šokujúcu správu. Po dlhých úvahách sa rozhodol, že definitívne odchádza zo slávnej kapely Lucie. Včera hudobníci odohrali svoj úplne posledný koncert. Je koniec!

Spevák svoje rozhodnutie oznámil začiatkom roka prostredníctvom sociálnych sietí. „Po dlhých úvahách som sa rozhodol, že odchádzam z Lucie. Hranie v Lucii bolo fajn a teraz sa chcem venovať predovšetkým svojej kapele a rodine. Pozdravujem všetkých fanúšikov,“ napísal vtedy 63-ročný Koller. Správu potom potvrdila aj samotná kapela. 

„Milí fanúšikovia, chceli by sme vám oznámiť, že David Koller sa rozhodol opustiť skupinu Lucie. Rozchádzame sa v dobrom a dohodli sme sa, že do konca letných prázdnin spoločne odohráme všetky zazmluvnené koncerty,“ uviedli na Instagrame a dodali, že aj bez Kollera bude skupina pokračovať ďalej, pripravuje nový album a oslavy 40. narodenín. 

Je definitívny KONIEC: Slávna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

A včera kapela odohrala svoj úplne posledný koncert spolu s Davidom Kollerom. Bolo to na festivale Hrady CZ pod Bezdězom. A hoci išlo o záverečnú bodku za dlhoročnou spoluprácou, vyzeralo to, akoby o posledné vystúpenie ani nešlo. Žiadne slzy, žiadna nostalgia... „Nechcel som, aby sme tu plakali,“ priznal pre idnes.cz.

„Ja som si to riešil sám v sebe. Keď spievate pesničky a máte to celé na chrbte a robíte pre to všetko, tak chcete mať pocit, že by ste chceli väčší rešpekt. Spevák, to nie je len o tom, že niekto niekde niečo kričí. Ale hlavne sa s chalanmi máme radi, obišli sme spolu mimo šnúr veľa spoločný ch dovoleniek, ale každá sranda raz končí,“ dodal s tým, že s kapelou sa rozišiel v dobrom. 

Viac o téme: LucieDavid Koller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu