Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Kráska z Markízy VYRÁŽA dych dokonalou postavou: V šou vážila 70 kíl a teraz... Je ako prútik!

Katarína Talanová Zobraziť galériu (2)
Katarína Talanová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Katarína Talanová sa zviditeľnila v šou Ruža pre nevestu. Tam bojovala o srdce ženícha Tomáša Tarra. Lásku sa jej však na obrazovkách nájsť nepodarilo. Možno by sa jej ho podarilo zbaliť až teraz. Speváčka totiž šokovala brutálnou zmenou. V šou vážila 70 kíl a na najnovšej fotografii je ako prútik!

Katarína Talanová sa mnohým Slovákom zapísala do pamäti ako nevesta, ktorá veľmi rada spievala pri každej príležitosti. Srdce Tomáša Tarra si síce v šou Ruža pre nevestu nezískala, no získala si pozornosť divákov. Tým však svojím pôsobením pomaly, ale isto liezla na nervy. Po konci na obrazovkách Katka výrazne zmenila imidž. Stále je aktívna na sociálnych sieťach, kde zdieľa svoj život. Od šou sa jej podarilo výrazne schudnúť.

„58 kg. V Ruži pre nevestu som mala 70 kg,”  napísala ešte minulý rok k snímkam svojej neuveriteľnej premeny. Ako sa na najnovšej FOTO zdá, nejaké to ďalšie kilečko išlo opäť dole. Speváčka totiž zverejnila forografiu v bikinách a vyrazila dych svojou aktuálnou formou. Je doslova tenká ako prútik. To, čo stojí za jej vysnívanou postavou, nevedno. Zrejme sa vydala na cestu zdravého životného štýlu plného cvičenia a pestrej stravy. Pozrite, ako teraz Katarína vyzerá!

Kráska z Markízy VYRÁŽA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook KT)

Viac o téme: SchudlaRuža pre nevestu Katarína Talanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu