Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Nová séria šou Ruža pre nevestu: Markíza odhalila ŽENÍCHA... Pozrite, aký fešák!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

RODOS - Šou Ruža pre nevestu má na Slovensku za sebou dve úspešné série. V tej prvej bojovali dámy o srdce sympatického Tomáša a v druhej o Radka. A aktuálne sa budú rozdávať ruže u našich susedov. Pripravuje sa totiž česká verzia projektu... Toto je ženích!

Televízia Markíza hlási, že od 12. novembra sa odberatelia streamovacej platformy Voyo môžu tešiť na novú sériu obľúbenej šou Ruža pre nevestu. Tentokrát však pôjde o českú verziu. Moderovať ju bude Zorka Hejdová, ktorá je divákom dobre známa z Love Islandu, natáčať sa bude v luxusnom sídle na ostrove Rodos a... 

Známy je už aj ženích, o ktorého budú dievčata bojovať. Volá sa Jan Solfronk, má 34 rokov, narodil sa v Jablonci nad Nisou, ale od 19 rokov žije v Prahe. V minulosti sa venoval na profesionálnej úrovni atletike, jeho doménou bol desaťboj a beh na 400 metrov prekážky, no dnes podniká a venuje sa modelingu. Má za sebou dokonca niekoľko úspešných účastí na súťažiach krásy. 

Nová séria šou Ruža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„Musím priznať, že kasting na bachelora bol jednoznačne najnáročnejší, ktorý som kedy zažila. Proces bol zdĺhavý a rozhodnutie pre nášho prvého bachelora padlo doslova na poslednú chvíľu. Oslovili sme asi 300 mužov, ale náš bachelor nás očaril svojou prirodzenosťou, nevídanou galantnosťou, úžasnou energiou a skutočným šarmom,“ hovorí kreatívna producentka Kateřina Zavadová.

„Pre bachelora budem akousi oporou a pre dámy vo vile budem niekto, kto im prináša informácie, ale aj zábavu a sprevádza ich celým dejom. S nimi strávim oveľa viac času ako s bachelorom samotným,“ opisuje svoju úlohu moderátorka Zorka Hejdová.

Nová séria šou Ruža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu ČeskoJan Solfronk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu