Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Smutné slová známej herečky: Počas detstva si prešla peklom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Americká herečka Chrissy Metz (44) sa počas rokov zaradila medzi obľúbené postavy vo viacerých úspešných seriáloch, vďaka čomu si získala množstvo fanúšikov. V najnovšom rozhovore však prehovorila o svojom náročnom detstve, počas ktorého zažila fyzické, psychické a aj emocionálne týranie.

Americká herečka si spravila výborné meno vo viacerých seriáloch, ako sú napríklad American Horror Story alebo This Is Us. V najnovšom rozhovore však prehovorila o svojich problémoch v detstve a o veciach, ktorými si prešla kvôli svojej váhe.

Chrissy Metz
Zobraziť galériu (2)
Chrissy Metz  (Zdroj: SITA)

„Môj nevlastný otec sa mi vyhrážal, že bude zamykať skrinky. Vôbec to nechápal. Momentálne je oveľa väčšie povedomie o jedle, o problémoch s jedením... Ľudia toho vedia viac, strach je menší. On sa možno len bál, netuším. Ale áno, bolo to mentálne, fyzické a emocionálne týranie. Prečo moja váha určuje moju hodnotu? Mala som 12 rokov a nevedela som, ako sa s tým zmieriť " uviedla herečka v podcaste Jamie Kern Lima.

„Nevyzerala som ako moje kamarátky a nemohla som si kúpiť žiadne oblečenie. Chlapcom sa páčili moje kamarátky a ja som ich s nimi vždy len zoznamovala," povedala Metz. „Okolo váhy je tu stále veľa stigiem a ľudia hovoria o tom, že nemôžeš toľko jesť alebo že si lenivý. Krásne modelky sú na piedestále, ale to je takisto nezdravé. Nestarajú sa o svoje telá. Ale keď má človek nadváhu, tak je to niečo zlé. Je to veľký bizár," doplnila umelkyňa.

Viac o téme: Chrissy Metz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu