Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Honza z rozprávky Z pekla šťastie sa OŽENIL: Svadbu TAJIL niekoľko mesiacov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Digital Media Production)

PRAHA - Rozprávka Zdeňka Trošku (71) Z pekla šťastie patrí každý rok počas vianočných sviatkov k obľúbeným klasikám. Hlavné postavy si v nej zahrali Michaela Kuklová (56) a Miroslav Šimůnek (46). No a filmový Honza má vo svojom súkromí obrovskú novinku - oženil sa... Svadbu tajil niekoľko mesiacov!

Česká filmová rozprávka o odvážnom Honzovi, ktorý navzdory zlej princeznej a drakovi Bucifalovi získal za ženu dobrosrdečnú Markýtku, každoročne priláka k obrazovkám obrovské množstvo divákov. Vznikla v roku 1999, napísal a režíroval ju Zdeněk Troška a hlavné postavy v nej stvárnili Michaela Kuklová a Miroslav Šimůnek.

Honza z rozprávky Z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Prima)

No a práve filmový Honza má vo svojom súkromí obrovskú novinku. Ako informuje český web Expres.cz, tajne sa oženil so svojou dlhoročnou partnerkou Alicou Tobiášovou. A krásnu správu herec tajil dlhé mesiace. Hoci v máji spomenul, že je jeho veľký deň za rohom, potom žiadna správa o tom, že je z neho už ženáč, sa na verejnosť nedostala.

„Svadbu stihli ešte pred letom. Veselku sa im podarilo dokonalo utajiť, čo bol ich cieľ,“ povedal nemenovaný zdroj pre Expres. A hoci sa už informácia dostala na verejnosť, Šimůnek o nej stále nechce hovoriť. Svoje áno však povedal žene, ktorú si nedokáže vynachváliť. Tvrdí dokonca, že mu zachránila život. Miroslav bol totiž závislí na liekoch proti úzkosti. 

Miroslav Šimůnek s dnes už manželkou Alicou Tobiášovou
Zobraziť galériu (3)
Miroslav Šimůnek s dnes už manželkou Alicou Tobiášovou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Miroslav Šimůnek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu