Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Jojkárka z Počasia prišla o vlasy: Šokujúci DÔVOD a … Po 2 rokoch dala parochňu DOLE!

Miriam Jarošová Zobraziť galériu (2)
Miriam Jarošová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Miriam Jarošová (55) je dlhoročnou tvárou Najlepšieho počasia. Slovenská klimatologička sa tak na obrazovkách objavuje pravidelne. O svojom súkromí veľa nehovorí, no teraz urobila výnimku, aby aj divákom priblížila svoj život. Odhalila aj svoje zdravotné problémy, pre ktoré nosila istú dobu parochňu.

Miriam Jarošová tak pre magazín Báječná žena, pre ktorý priznala, čo jej spôsobili zdravotné problémy. V minulosti jej bola diagnostikovaná cukrovka, aj kvôli ktorej jej vypadali vlasy. Na obrazovke sa preto istý čas ukazovala v parochni. Teraz ju však dala dole a divákom sa prihovára opäť so svojou korunou krásy. Na to, že trpí diabetom, prišla netypickým spôsobom. Nemala totiž žiadne príznaky.

„Nebola som smädná ani unavená, ani som nechodila častejšie na toaletu, lebo ma močový mechúr nenútil častejšie chodiť na "vécko". Žiadny z týchto príznakov som nemala. Bola som len dohodnutá s odbornou lekárkou, že zájdem na preventívnu prehliadku. V tom som veľmi zodpovedná. Tesne pred ňou mi teda zobrali krv a vtedy boli všetky parametre ešte v poriadku. Na preventívku som však neprišla," prezradila.

Dostala silnú chrípku, no a potom sa zrejme niečo "pokazilo". „Náhradný termín preventívnej prehliadky som mala asi o dva mesiace neskôr. Tak mi opäť zobrali krv na testy a z rozboru zistili, že mám v krvi veľmi vysokú hladinu cukru. Bolo jasné, že mi chrípka "naštartovala" cukrovku. Odvtedy som v jednom veľkom liečebnom kolotoči," pokračovala. Po diagnostikovaní jej začali padať vlasy.

„Hoci som sa snažila jesť všetky možné vitamíny a absolvovala som mnoho ozdravotných procedúr, vlasy sa mi na hlave neudržali a veľmi zredli. Pomohlo len to, že som na istý čas začala na televíznej obrazovke nosiť parochňu. Vlasy sa tak nenamáhali, lebo sa o ne vizážistky vlastne nemuseli starať a upravovať ich," uviedla. Vyplatilo sa a po dvoch rokoch si ju mohla dať dole a dovoliť si experiment. Vlasy sa jej zregenerovali a zvolila krátky zostrih, v ktorom sa aktuálne aj ukazuje na obrazovke. Od divákov dostala pozitívne reakcie na svoj nový účes, aj keď mala predtým z ich reakcií obavy.

Miriam Jarošová
Zobraziť galériu (2)
Miriam Jarošová  (Zdroj: TV JOJ)

 

Viac o téme: CukrovkaMiriam JarošováDiabetesVypadali vlasy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu