Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Polícia žiada o pomoc pri objasnení prípadu poškodenia auta na zastávke

Polícia žiada o pomoc pri stotožnený muža Zobraziť galériu (4)
Polícia žiada o pomoc pri stotožnený muža (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu poškodzovania cudzej veci. Osoba na fotografii by vedela pomôcť k objasneniu skutku z 27. júna v čase okolo 12.35 h na zastávke MHD Blumentál v Bratislave. Neznámy páchateľ vošiel do cesty vodičovi auta, vulgárne mu nadával a po nastúpení do autobusu cez otvorené dvere kopal do auta a poškodil ho. Bratislavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Podľa doposiaľ zistených informácií tam poškodený muž prechádzal s motorovým vozidlom značky BMW cez zastávku, pričom mu neznámy páchateľ vošiel do cesty. Počas vulgárneho nadávania na stranu vodiča motorového vozidla nastúpil do autobusu a cez otvorené dvere kopol do uvedeného vozidla, ktoré poškodil," priblížili policajti.

archívne video

Polícia vyšetruje poškodenie bankomatu na Nobelovej ulici (Zdroj: Topky/ Maarty)

Polícia vyzýva občanov, ktorí majú informácie k totožnosti muža na fotografiách zverejnených na sociálnej sieti, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby ich oznámili na čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne napísali polícii správu na sociálnej sieti.

Viac o téme: PoškodenieZastávkaPolícia AutoMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu