Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

Michal sa vracal ku svojej láske Veronike! Domov sa už nevrátil: Polícia hľadá svedkov tragédie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia - Žilinský kraj,)

MARTIN - Michal sa vracal ku svojej životnej láske Veronike. Domov sa však už nevrátil. O život prišiel pri tragickej nehode v okrese Martin. Polícia žiada verejnosť o pomoc. Hľadajú svedkov.

Obrovská tragédia, pri ktorej zahynul len 36-ročný Michal sa stala v nedeľu 6. októbra 2024 v okrese Martin. Na ceste 1/18 medzi obcou Sučany a mestom Turany z doposiaľ z presne nezistených príčin došlo k stretu osobného motorového vozidla značky Volvo a motocykla značky Kawasaki, na ktorom sedel Michal. Ten sa vracal domov za svojou láskou Veronikou.

Medzi obcou Sučany a mestom Turany došlo k tragickej nehode
Zobraziť galériu (2)
Medzi obcou Sučany a mestom Turany došlo k tragickej nehode  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Michal však brutálnu zrážku, žiaľ, neprežil. Jeho dlhoročnú partnerku Veroniku táto tragická správa obzvlášť zasiahla. "Miško môj. Navždy ťa budem milovať. Veľmi mi chýbaš," s obrovským smútkom poznamenala zronená žena. Michal však chýba aj jeho kamarátom, ktorí ho na posledný odpočinok odprevadili v piatok 11. októbra 2024 na motorkách. "Bolo to veľmi ťažké lúčenie pre všetkých. Ani jedno oko neostalo suché. Tragédia, ktorá zasiahla mnohých z nás. Miško ostane navždy v našich srdciach," poznamenala Ivana, ktorá sa poslednej rozlúčky zúčastnila.

Polícia hľadá svedkov nehody, ktorí by ju pomohli objasniť. "Touto cestou žiadame o pomoc pri objasňovaní tragickej nehody, kde doposiaľ z presne nezistených príčin došlo ku stretu osobného motorového vozidla značky Volvo a motocykla značky Kawasaki. Žiadame občanov, aby sa prípadní svedkovia tejto udalosti, alebo občania, ktorí vedia k okolnostiam dopravnej nehody podať akékoľvek informácie, resp. ak vodiči disponujú kamerovými záznamami, aby sa prihlásili na linke 158," poznamenali na sociálnej sieti. 

Viac o téme: TragédiaMartinMotorka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu