Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

AKTUÁLNE Hrozná tragédia: Pri výkopových prácach zasypalo človeka! Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky

Ilustračné foto AKTUALIZOVANÉ
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

PREŠOV - Pri výkopových prácach v priemyselnom parku v obci Záborské pri Prešove zasypalo človeka. Na mieste sú všetky záchranné zložky. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

"Osobu zasypalo pri výkopových prácach počas výstavby výrobnej haly," uviedol operačný dôstojník. Ako spresnil, na mieste zasahuje desať hasičov z Prešova.

archívne video

Polícia zverejnila autentické video: Takto sa stala tragédia, pri ktorej zomrel 14-ročný chlapec (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Muž zraneniam podľahol

Muž, ktorého vo štvrtok zasypalo pri výkopových prácach v priemyselnom parku v obci Záborské pri Prešove, zraneniam podľahol. "Operátor tiesňovej linky vyslal na miesto ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci aj záchranársky vrtuľník, 37-ročný muž, žiaľ, zraneniam podľahol," uviedla hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová.

Na mieste zasahovalo desať hasičov z Prešova. "Po našom príchode bolo potrebné zaistiť steny výkopu a dostať sa k zranenej osobe. Bolo to fyzicky náročné s tým, že nebolo možné tam vstúpiť alebo poslať viac príslušníkov, aby toho človeka vybrali z výkopu. Po našom príchode osoba vo výkope už nekomunikovala. Lekár konštatoval exitus, až keď sme ju vybrali do bezpečného priestoru a odovzdali záchrannej zdravotnej službe," doplnil Jozef Baláž, veliteľ zásahu z Hasičského a záchranného zboru Prešov.

Viac o téme: Výkopové práceČlovekZáchranné zložky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu