Nedeľa13. október 2024, meniny má Koloman, zajtra Boris

VIDEO Nelegálny tuningový zraz v Bratislave: Polícia ho rozpustila, no tým to neskončilo... Neuveriteľné!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - V hlavnom meste sa v sobotu konali nelegálne tuningové zrazy. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. Jeden zraz polícia rozpustila, o nejaký čas ich čakal druhý.

V priebehu včerajšieho večera prijali policajti Krajského riaditeľstva Policajného v Bratislave informáciu o konaní sa nelegálneho tuningového zrazu v podzemnej garáži obchodného centra na Pribinovej ulici. "Dopravní policajti na mieste podrobili kontrole viacerých účastníkov zrazu, pričom bolo zistených a riešených viacero priestupkov proti bezpečnosti aplynulosti v cestnej premávke a účastníci sa následne rozišli," priblížila polícia.

VIDEO Nelegálny tuningový zraz
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Tým sa to však neskončilo. Približne o hodinu neskôr polícia prijali informáciu o konaní sa ďalšieho tuningového zrazu, pred obchodným centrom na Ivanskej ceste. Na miesto boli vyslaní policajti z radov dopravnej, poriadkovej a kriminálnej polície. "Policajti po príchode na miesto zistili, že na uvedenom parkovisku, ako aj v bezprostrednom okolí sa nachádza niekoľko stoviek motorových vozidiel a tomu zodpovedajúci počet účastníkov nelegálneho tuningového zrazu, pričom väčšie množstvo motorových vozidiel bolo nelegálne upravených," pokračuje polícia.

Pri letisku sa zhromaždilo viac ako tisíč účastníkov

Podľa jej slov účastníci tohto zrazu na mieste obmedzovali plynulosť cestnej premávky a púšťali hlasnú hudbu. Policajti na mieste v tejto súvislosti zhromaždenie vozidiel monitorovali a vykonali potrebné bezpečnostné opatrenia na zjednanie nápravy. "Účastníci zrazu sa následne presunuli na parkovisko ďalšieho obchodného centra so záhradným sortimentom - pri letisku, kde sa zhromaždilo viac ako tisíc účastníkov zrazu," dodáva.

V Bratislave sa konali nelegálne tuningové zrazy (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Účastníkov tuningového zrazu policajti riešili za spáchane priestupky v 78 prípadoch blokovou pokutou, 19 vodičom boli zadržané osvedčenia o evidencii vozidiel a v 11 prípadoch boli zadržané aj tabuľky s evidenčnými číslami, v jednom prípade bol vodičovi zadržaný vodičský preukaz. "Zároveň bude na základe získaných audiovizuálnych záznamov prebiehať zo strany policajtov príslušných útvarov bratislavskej polície ďalšie objasňovanie priestupkov na úseku bezpečnosti a plynulosti v cestnej premávke," konštatuje na záver polícia.

Viac o téme: BratislavaNelegálne tuningové zrazy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu