Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Bývalá priateľka (30) Al Pacina (84): Hviezdneho herca vymenila za ďalšieho slávneho muža (68)!

Noor Alfallah Zobraziť galériu (3)
Noor Alfallah (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Legendárny herec Al Pacino (84) sa počas minulého roka stal opäť otcom. Matkou jeho dieťaťa bola filmová producentka Noor Alfallah (30), s ktorou sa však medzičasom rozišiel. Náhradu si však našla veľmi rýchlo a podľa najnovších informácií randí s ďalším slávnym mužom - komikom Billom Maherom (68).

Len pred pár dňami sme vás informovali o tom, že slávny herec definitívne potvrdil špekulácie o tom, že sa rozišiel so svojou partnerkou a matkou jeho dieťaťa Noor Alfallah. Tá však v posledných dňoch opäť rozvírila vody šoubiznisu, pretože sa začalo špekulovať o tom, že zbalila ďalšieho slávneho chlapa.

Tým by mal byť komik, moderátor a herec Bill Maher. Oboch zachytili počas víkendu, ako spoločne odchádzali z hotela v Los Angeles a podľa najnovších informácií magazínu People nešlo o prvé rande tejto dvojice. 

Podľa zdroja z ich okolia malo byť v priebehu posledných mesiacov podobných stretnutí niekoľko. Ich vzťah je však len v začiatkoch a momentálne sa berú len ako kamaráti. Ako dlho to tak zostane je však otázne.

Bill Maher
Zobraziť galériu (3)
Bill Maher  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Al PacinoNoor AlfallahBill Maher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu