Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Medveď vystrašil obyvateľov! Pohybuje sa neďaleko obytnej zóny: TU si dávajte pozor

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

ŽIAR NAD HRONOM - Obrovský strach zažívajú obyvatelia v mesta Žiar nad Hronom. Neďaleko obytnej zóny sa má pohybovať medveď. Mesto varuje, tejto lokalite sa radšej vyhýbajte.

Nedávny útok medveďa na Liptove vyvolal v ľuďoch strach pred týmto statným zvieraťom. Okamihy hrôzy teraz prežívajú aj obyvatelia Žiaru nad Hronom. Podľa mesta sa má totiž medveď pohybovať neďaleko obytnej zóny.

archívne video

Medveď v Liptovskom Mikuláši (Zdroj: Facebook/T Taxi Liptov)

"Podľa najnovších informácií bol medveď videný v lokalite na panelovej ceste (Ulica Partizánska), pri odbočke smerom na Šibeničný vrch, neďaleko obytnej zóny," poznamenalo mesto Žiar nad Hronom na sociálnej sieti. Zároveň sa rozhodli vyzvať všetkých obyvateľov, nech si v danej lokalite dávajú pozor alebo sa jej radšej vyhýbajú.

"Mesto Žiar nad Hronom vyzýva všetkých obyvateľov, aby si dávali pozor a boli ostražití. Pokiaľ je to možné, odporúčame sa vám tejto lokalite, častokrát vyhľadávanej na prechádzky, vyhnúť. Upozorňujeme občanov, dávajte si pri potulkách lesmi pozor," dodalo mesto.

 

UPOZORNENIE! V OKOLÍ ŠIBENIČNÉHO VRCHU SA POHYBUJE MEDVEĎ, BUĎTE OPATRNÍ Podľa najnovších informácií bol medveď videný...

Posted by Mesto Žiar nad Hronom on Monday, October 7, 2024
Viac o téme: MedveďŽiar nad Hronom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu