Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Obrovská tragédia na východe Slovenska! Jozef zmizol z obchodného reťazca bez stopy: Po pár dňoch ho našli mŕtveho

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Pátrací Tím Východ)

MICHALOVCE - Obrovská tragédia sa stala na východe Slovenska. Jozef B. z okresu Michaloviec sa vybral do obchodného reťazca Tesco, kde ho videli naposledy. Odvtedy po ňom úpenlivo pátrali. Našli ho, žiaľ, neskoro.

Záchranný systém Slovensko spolu s políciou vyhlásili pátranie po 66-ročnom Jánovi B., ktorý mal byť naposledy videní v obchodnom reťazci Teso Expres v Michalovciach na Špitálskej ulici. Odvtedy o ňom rodina nemala žiadne informácie.

archívne video

Záchranári pátrajú v oblasti, kde sa potopila plachetnica Bayesan plaviaca sa pod britskou zástavou (Zdroj: X/Vigili del Fuoco)

Do pátrania sa okamžite zapojilo niekoľko pátracích skupín, ktoré Jána úpenlivo hľadali. "Už 2. deň prebieha intenzívne pátranie po nezvestnom Jánovi B. z Michaloviec, ktorý sa stratil v stredu, keď odišiel z miesta svojho trvalého bydliska na neznáme miesto a odvtedy sa neozval. Pátrací tím Východ v spolupráci s políciou a dobrovoľníkmi prehľadáva vytipované lokality, pričom boli nasadené aj drony s termokamerami," informoval o tom Pátrací tím východ ešte v sobotu 28. septembra.

 

PÁTRACÍ TÍM VÝCHOD HĽADÁ NEZVESTNÉHO JÁNA B. ‼️ Už 2. deň prebieha intenzívne pátranie po nezvestnom Jánovi B. z...

Posted by Pátrací Tím Východ on Saturday, September 28, 2024

Do pátrania sa zapojili aj špeciálne vycvičení psi, avšak napriek tomu nedokázali Jána nájsť. Obrovská rana prišla až včera. Jána našli po niekoľkých dňoch mŕtveho. "Žiaľ dostali sme smutnú správu, nezvestného Jána B. sa podarilo nájsť, žiaľ, neskoro. V mene členov Patriaceho tímu Východ vyjadrujeme Michalovi a celej rodine hlbokú úprimnú sústrasť," informoval o tom pátrací tím.

Obrovská tragédia na východe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Pátrací Tím Východ)

Viac o téme: TragédiaPátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu