Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Polícia pátra po dvoch deťoch, ktoré odišli z centra pre rodinu v Drienovci

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

KOŠICE - Polícia pátra po dvoch maloletých súrodencoch, ktorí sú nezvestní od pondelka 30. septembra, keď bez povolenia odišli zo zariadenia Centrum pre deti a rodinu v obci Drienovec v okrese Košice-okolie na neznáme miesto. Ide o 11-ročného Dušana Gažiho a 12-ročnú Danielu Gažiovú, bytom v Čani v rovnakom okrese. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

archívne video

Po 34-ročnom mužovi pátrajú desiatky policajtov i za pomoci vrtuľníka (Zdroj: Policie České republiky)

Dušan Gaži je vysoký 150 centimetrov, má tmavohnedé až čierne vlasy a hnedé oči. Na sebe mal mikinu sivej farby s kapucňou z vnútornej strany červenej farby, tepláky tmavomodrej farby, biele ponožky a tenisky čiernej farby s bielym pruhom z bočnej vonkajšej strany. Daniela Gažiová je vysoká 168 cm, má vlasy tmavohnedej až čiernej farby s dĺžkou do polovice chrbta, hnedé oči. Na sebe mala tričko "croptop" hnedej farby, rifle čiernej farby s opaskom zlatej farby a tenisky čiernej farby.

Polícia pátra po dvoch deťoch
Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po dvoch deťoch  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Akékoľvek informácie o nezvestných osobách môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru (PZ), na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti formou súkromnej správy. "V pracovných dňoch v čase od 7.30 do 15.30 h priamo na oddelenie pátrania Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach-okolie na číslo 09619-33372," doplnila Mésarová.

Polícia pátra po dvoch deťoch
Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra po dvoch deťoch  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

Viac o téme: DetiPátraniePolícia Drienovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu