Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Obrovská TRAGÉDIA: Zomrela hviezda (†58) TV šou, ktorú milujú aj Slováci... DOBODALI HO!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Getty Images)

PALM SPRINGS - Fanúšikovia obľúbenej televíznej relácie Dom snov (Extreme Makeover: Home Edition) sú v šoku. Známy dizajnér a hviezda projektu Eduardo Xol zomrel po útoku nožom. Zraneniam podľahol po 10 dňoch boja v nemocnici!

Ako informuje Today.com, k tragickému incidentu došlo 10. septembra 2024 v dizajnérovom byte v Palm Springs. Polícia obdržala žiadosť o pomoc o 5.41 ráno a po príjazde na miesto našli muži zákona muža, ktorý "utrpel vážne zranenia odpovedajúce prepadnutiu". V tom čase bol však ešte pri vedomí - podľa tlačovej správy strážnikom povedal, že bol dobodaný. 

Obrovská TRAGÉDIA: Zomrela hviezda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Eduardo bol okamžite prevezený do miestnej nemocnice, kde bojoval o svoj život. O 10 dní však prišla smutná správa - dizajnér svojim zraneniam podľahol. Polícia už v tejto veci zadržala aj podozrivého. Má ísť o 34-ročného Richarda Josepha Gonzalesa, ktorý bol obvinený z vraždy. Zaujímavosťou je, že on sám na políciu volal s tým, že bol napadnutý. Policajti ho ale napokon označili na hlavného podozrivého. Súdny proces s údajným vrahom je naplánovaný na december. 

„Tragická strata nášho milovaného Eduarda nám zlomila srdce. Ako jeho rodina vieme, že jeho láskavosť ovplyvnila životy mnohých ľudí. Namiesto kvetín preto žiadame, aby boli dary Eduardovým menom poskytnuté charitatívnej organizácii Lupus Foundation of America,“ vyjadrila sa rodina pre web Deadline. V šoku je aj Eduardov kolega zo šou Ty Pennington. „Správa o Eduardovom úmrtí ma veľmi zasiahla. Mal skutočne úprimnú a láskavú dušu,“ zverejnil. 

Obrovská TRAGÉDIA: Zomrela hviezda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram TP)

Viac o téme: Eduardo XolExtreme Makeover: Home Edition
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu