Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Lady Gaga v spoločnosti OPÄŤ ako strašidlo: CHEMLON na hlave, paplón a ruky plné pukancov!

Lady Gaga FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci Lady Gaga (38) už neraz ukázala, že má aj svoju krásnu stránku, stále je čas od času verná svojim extravagantným stajlingom. Jeden taký vyniesla aj na slávnostnú premiéru filmu Joker: Folie ŕ Deux, v ktorom stvárňuje postavu Harley Quinn. Na hlave mala chemlon, oblečený paplon a ruky mala plné pukancov!

Galéria: Extravagantnejšie podoby Lady Gaga

Hoci svet spoznal Lady Gagu ako speváčku, v poslednom období pôsobí oveľa viac ako herečka. Po excelentnom výkone vo filmoch Zrodila sa hviezda a Klan Gucci, sa hviezdna diva predstavila aj v novinke s názvom Joker: Folie ŕ Deux. Tam stvárnila postavu Harley Quinn. Film do slovenských kín dorazí 3. októbra, no v Los Angeles už svoju premiéru mal. 

Konkrétne uplynulú sobotu... A chýbať na nej, samozrejme, nemohla ani Lady Gaga. A nezostala svojej povesti stelesnenej extravagancie nič dlžná. Oblečená bola v čiernom outfite, ktorý pôsobil, akoby mala okolo krku omotaný paplón, z blond vlasov mala lietajúci chemlon, obočie jej chýbalo... A do kino sály dorazila s rukami plnými pukancov a so slovami: „Užite si túto sku*venú šou!“

Lady Gaga v spoločnosti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu