Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Úprimné slová hviezdneho herca: Prehovoril o svojom boji s rakovinou!

Sam Neill Zobraziť galériu (3)
Sam Neill (Zdroj: SITA)

ALEXANDRA - Novozélandský herec Sam Neill (77) sa v posledných rokoch veľmi otvorene vyjadruje k svojmu neľahkému boju s rakovinou. Rovnako tak urobil aj v jeho najnovšom rozhovore, kde opísal, ako na tom momentálne je.

Začiatkom minulého roka sa fanúšikovia známeho herca dozvedeli smutnú správu. Hviezda filmovej série Jurský park či seriálu Peaky Blinders totiž začal náročný boj so vzácnym typom rakoviny krvi, o ktorom hovoril veľmi otvorene vo svojich memoároch.

Okrem toho sa však k svojmu zdravotnému stavu vyjadril aj v najnovšom rozhovore v podcaste White Wine Question Time, kde povedal, že aj napriek tomu, že je v remisii, tak podstupuje liečbu a naznačil, že keby musel bojovať s týmto ochorením pred 20-timi rokmi, tak by takto dlho nežil. 

„Som v remisii a stále dokážem pracovať a užívať si život. Som vďačný nielen za úžasnú starostlivosť, ale aj za pokrok, ktorý sa pri liečbe týchto vecí za posledné roky urobil. Ak by sa toto stalo pred 20-timi rokmi, tak by som tu už nebol. Raz ma mesiac chodím na liečbu. Bývalo to ale 3-krát. Následne má človek 3 alebo 4 hrozné dni, ale potom je všetko dobré, človek sa teší, chodí do fitka a podobne," uviedol herec.

Sam Neill
Zobraziť galériu (3)
Sam Neill  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sam Neill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu