Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Minulý rok šokoval OTRASNÝMI ZUBAMI a teraz... Johnny Depp má NOVÝ CHRUP!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

BAHAMY - Johnny Depp (61) minulý rok vyvolal rozruch, keď fotografi zachytili jeho úsmev. Hviezda, ktorá zarába milióny, mala totiž zuby v dezolátnom stave. Herec zrejme ohlasy verejnosti zachytil a... Aktuálne má už nový chrup!

Galéria: Herec Johnny Depp

Johnny Depp je tuhým fajčiarom... Čo sa viditeľne odzrkadľovalo aj na jeho chrupe. Vidieť hviezdu so širokým úsmevom, bolo prakticky nemožné. Herec si svojho nedostatku uvedomoval a na spoločenských podujatiach si ústa zakrýval alebo sa usmieval so zatvorenými ústami.

Minulý rok na filmovom festivale v Cannes sa však fotografom podarilo zachytiť, čo v ústach skrýva. A bola to obrovská katastrofa. Žlté zuby značne poznačené fajčením, či dokonca náznaky kazov na predných zuboch... Chrup filmovej hviezdy doslova obletel celý svet. 

A že je témou číslo jeden, zachytil zjavne aj samotný herec. Svoj nedostatok sa totiž rozhodol napraviť. Na sociálnej sieti Instagram aktuálne koluje video, ktoré natočil barman menom Rap Rap Zoilo na Bahamách. A Johnny má na ňom krásny biely úsmev. 

„Pirátske zuby sú preč. Biele perličky vyzerajú krásne,“ všimla si jedna z komentujúcich a pridala sa ďalšia. „Johnny Depp má nové zuby! Vďaka bohu.“ A ďalšia: „Áno, niekto urobil na jeho zuboch skvelú prácu! Jeho úsmev je ešte úžasnejší! Ale to bol aj predtým, aspoň v mojich očiach.“

Minulý rok šokoval OTRASNÝMI
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram killerbartender)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu