Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Premiéra filmu Beetlejuice: VTÍPKY Bičana s Malachovským a... Na známej Slovenke si oči VYOČÍTE!

Premiéra filmu Beetlejuice Zobraziť galériu (3)
Premiéra filmu Beetlejuice (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z bratislavských kín konala premiéra amerického komediálneho hororu. Prijanie naň pozvalo množstvo známych tvárí, ktoré si počin prišli užiť aj so svojimi polovičkami.

Galéria: Premiéra filmu Beetlejuice

Kinosála sa opäť zaplnila hviezdami, ktoré si prišli užiť komediálny horor Beetlejuice Beetlejuice. Do spoločnosti zavítali napríklad člen hudobnej skupiny S hudbou vesmírnou Daniel "Sorizzo" Kis, moderátor Dušan Berky alias Šorty s manželkou či Lucia Forman Habancová s partnerom. A práve na hovorkyni bratislavského samosprávneho kraja ste si mohli oči vyočiť. Bola totiž naozaj štýlová.

Lucia Forman Habancová
Zobraziť galériu (3)
Lucia Forman Habancová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bývalú moderátorku ste už mohli vidieť v najrôznejších strihoch či farbách, keďže spoločenské akcie obľubuje. No jednoduchý slabomodrý komplet v kombinácii s hnedými doplnkami je to pravé orechové a na červenom koberci jej to poriadne pristalo. V kine nechýbali napríklad ani herec Sväťo Malachovský a moderátor Andrej Bičan, ktorí hneď našli spoločnú reč a pred fotografmi srandovali. Čo bolo také zábavné? Všetky fotografie z premiéry nájdete v galérii.

Andrej Bičan a Sväťo Malachovský
Zobraziť galériu (3)
Andrej Bičan a Sväťo Malachovský  (Zdroj: Ján Zemiar)

A o čom film je?

Beetlejuice je späť! Po nečakanej rodinnej tragédii sa tri generácie rodiny Deetzovcov vracajú domov do Winter River. Lydiin život, stále poznačený stretnutím s duchom Beetlejuiceom, sa obráti hore nohami, keď jej rebelujúca dospievajúca dcéra Astrid objaví tajomný model mesta v podkroví a náhodne sa otvorí portál do posmrtného života. S problémami v oboch ríšach je len otázkou času, kým niekto trikrát vysloví meno Beetlejuice a zlomyseľný duch sa vráti, aby rozpútal svoj vlastný druh chaosu. (Continental Film)

Viac o téme: Premiéra filmu Beetlejuice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu