Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Premiéra filmu MIKI: Kronerova TAJOMNÁ partnerka a hlavnú hviezdu prišla podporiť CELÁ rodina!

Premiéra filmu MIKI Zobraziť galériu (4)
Premiéra filmu MIKI (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - A je to tu! Dlho očakávanú premiéru filmu MIKI si nenechalo ujsť obrovské množstvo slovenských celebrít. Samozrejme nechýbala hlavná hviezda i Jakub Kroner, pod ktorého taktovkou počin vznikal.

Slovenský thriller MIKI vznikol pod palcom režiséra Jakuba Kronera a scenár mal na starosti Miro Šifra. Vo filme si zahralo veľa známych hercov. V hlavnej úlohe sa predstavil Milan Ondrík, ktorý stvárňoval bossa Mikuláša Černáka. Včera sa v jednom z bratislavských kín konala jeho dlho očakávaná slávnostná premiéra filmu. Nenechalo si ju ujsť veľké množstvo celebrít.

Galéria: Veľkolepá premiéra filmu MIKI

Známi Slováci do spoločnosti zavítali po boku svojich partnerov. Na červenom koberci sa ukázala napríklad Dominika Cibulková s manželom Michalom, Ady Hajdu s manželkou, Attila Végh s manželkou, exmoderátorka Lucia Forman Habancová s partnerom Ľuborom, speváčka Martina Schindlerová s partnerom Borisom, Hana Rapantová s manželom, Ivo Ladižinský s manželkou, či herec Peter Batthyany s priateľkou Petrou. Nechýbal však ani režisér Jakub Kroner, pod ktorého taktovkou tento veľkolepý počin vznikol. Ten prišiel s tajomnou kráskou. Jedná sa o jeho priateľku, ktorú na verejnosť často neberie, a preto je doslova rarita, že sa spolu ukázali. Pozrite, ako im to spolu pristane! Maroš Kramár si prišiel film pozrieť sosynom Markom, kým Martin Nikodým prišiel v spoločnosti syna Adama a jeho priateľky. Nechýbal ani Rytmus či moderátorka Sima Simanová.

Jakub Kroner s partnerkou
Zobraziť galériu (4)
Jakub Kroner s partnerkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Milana Ondríka, ktorý sa zhostil hlavnej úlohy, prišla podporiť celá jeho rodina. Brat i sestra s deťmi. No a nechýbala ani jeho milovaná mama, ktorá je dozaista na svojho talentovaného syna veľmi hrdá. Pred spustením filmu sa stihli ešte vyobjímať. Všetky fotografie z premiéry nájdete v galérii vyššie.

Milan Ondrík s rodinou
Zobraziť galériu (4)
Milan Ondrík s rodinou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Milan Ondrík s mamou
Zobraziť galériu (4)
Milan Ondrík s mamou  (Zdroj: Ján Zemiar)

O čom film je?

MIKI je príbeh muža, ktorý sa vráti zo zahraničia naspäť do svojej rodnej dediny, do krajiny, ktorá sa rýchlo mení a v ktorej sa otvárajú nové veľké možnosti aj v oblasti organizovaného zločinu. Miki, pôvodným povolaním šofér autobusu, v sebe postupne objaví a aktivuje schopnosti na to, aby vybudoval jednu z najväčších a najobávanejších mafiánskych skupín v krajine. (Cinemart SK). Film MIKI sa svojej premiéry dočká už onedlho, a to presnejšie 15. augusta. Nenechajte si ju ujsť!

Slávnostnú premiéru filmu MIKI si nenechalo ujsť množstvo známych tvárí (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: MikiMilan OndríkPremiéra filmu Miki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu