Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Kritika kráľovskej rodiny sa jej vypomstila: Meghan Markle svoje slová poriadne oľutovala!

Meghan Markle Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Princ Harry (39) a jeho manželka Meghan Markle (43) sa po odchode do USA vyjadrovali o kráľovskej rodine veľmi negatívne. Podľa odborníčky na kráľovskú rodinu však Meghan teraz tieto vyjadrenia ľutuje, pretože nemali takú odozvu, akú očakávala.

Po tom, ako sa Harry a Meghan vzdali svojich kráľovských povinností, sa dvojica začala verejne vyjadrovať o pomeroch v rodine. V rozhovore s Oprah Winfrey napríklad uviedli, že sa nemenovaný člen kráľovskej rodiny mal obávať toho, že by ich spoločný syn mal mať tmavšiu farbu pokožky. Aj tieto činy spôsobili, že sa vzťahy princa a zvyšku jeho rodiny úplne zničili, čo ukázalo aj jeho nedávne stretnutie s bratom Williamom.

Podľa najnovších tvrdení odborníčky na kráľovskú rodinu Kinsey Schofield sa však niektoré z ich tvrdení dvojici vypomstili, čo teraz Meghan ľutuje. Manželka princa Harryho si totiž mala uvedomiť, že ich verejnosť neprijala tak, ako očakávala.

„Meghan niektoré vyjadrenia rozhodne ľutuje. Neboli prijaté tak, ako očakávala a viacero jej komentárov malo opačný efekt, ako chcela. Ona a aj Harry hlboko ľutujú kontroverziu okolo rasizmu v kráľovskej rodine. Meghan chcela, aby bol jej rozhovor s Oprah o jej mentálnom zdraví. Teraz to ľutuje, lebo svojim kritikom dala nekonečné množstvo komentárov," povedala Schofield pre Fox News.

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu