Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Desperado 19 rokov po VyVolených: Ďalšie ŠOKUJÚCE ODHALENIE... To ON naučil Patricka Swayzeho tancovať!

Desperado so svojou údajnou mamou. Zobraziť galériu (4)
Desperado so svojou údajnou mamou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Rolanda Františka Antónia de Ricca (49) v roku 2005 spoznalo celé Slovensko ako Desperada. Pod touto prezývkou sa totiž zúčastnil jojkárskej reality šou VyVolení. Azda každý má ešte v čerstvej pamäti jeho stretnutie s "mŕtvou" mamou. Aktuálne prijal pozvanie do Ooodchod podcastu, kde spravil ďalšie šokujúce odhalenie. To on naučil Patricka Swayzeho (†57) tancovať!

Na Slovensku neexistuje azda nikto, kto by si nepamätal Desperada z prvej série jojkárskej reality šou VyVolení. Absolútne ikonickým sa stalo jeho stretnutie s mamou. O tej totiž tvrdil, že je roky mŕtva, teda vlastne aj otec a nemá žiadnych súrodencov. Do reality šou však napokon prišla jeho údajná mama a všetko vyvrátila. 

Aj po 19 rokoch si Desperado stojí za tým, že pani, ktorá do vysielania prišla, nebola jeho biologickou matkou. Dokonca vraj na ňu po natáčaní podal trestné oznámenie a ona sa s ním mimosúdne vyrovnala - dala mu 300 tisíc korún. Toto všetko prezradil v Ooodchod podcaste... A zašiel ešte ďalej. Ďalším svojím odhalením odrovnal úplne všetkých. 

Desperado 19 rokov po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Ja som učil tancovať Patricka Swayzeho. Vlastne ten film, čo natáčal, Hriešny tanec - tak ja som už vtedy bol Majstrom Európy v lambade, napríklad. A tam ma oslovil Patrick, už o mne vedel,“ šokoval Desperado s tým, že on vôbec netušil, že ide o nejakého herca. Prehodili vraj zopár slov s tým, že ak by chcel, tak ho čo-to naučí. „Ja som ho v tom momente naučil salsu,“ pokračoval. 

„Vieš čo, ja mám taký talent, že ty nemusíš chodiť na žiadne kurzy latinsko-americké polroka a zbytočne platiť. Ja ťa viem do polhodiny naučiť... Ja som sa jemu hodinu venoval a som ho naučil aj salsu, aj merengue aj bachatu,“ neprestával prekvapovať Desperado a svojou poslednou vetou to úplne zaklincoval. „On môže ísť teraz pokojne na latino párty,“ dodal exvyvolený, ktorý si zrejme nestihol všimnúť, že jeho starý známy je už 15 rokov mŕtvy. 

Viac o téme: VyVoleníDesperadoRoland František António de Ricco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu