Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

NOVÝ IMIDŽ Jamesa Bonda: Šialené! Vyzerá ako úplne iný človek

Daniel Craig ako Agent 007 Zobraziť galériu (2)
Daniel Craig ako Agent 007 (Zdroj: SITA/AP Photo/Michael Sohn/File)

BENÁTKY - Je to vôbec on?! V Benátkach aktuálne prebieha 81. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Tohto obľúbeného podujatia sa pravidelne zúčastňuje množstvo slávnych hviezd. Zavítal naň aj herec Daniel Craig (56), ktorý sa do pamäte mnohých vryl ako predstaviteľ legendárneho agenta Jamesa Bonda. Novým imidžom poriadne prekvapil!

Galéria: Daniel Craig

Zmena účesu dokáže divy! Dôkazom toho sú aj aktuálne paparazzi zábery herca Daniela Craiga. Pre toho boli typické vlasy ostrihané nakrátko. Predstaviteľ drsného Agenta 007 si ich však najnovšie nechal o pár cm narásť. Dôvodom je zrejme práca na filme s názvom Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, ktorý začal v júni nakrúcať. 

Aktuálne sa slávny herec nachádza v Benátkach, kam zavítal spoločne so svojou nemenej známou manželou Rachel Weisz. Bulvárnym fotografom sa ich podarilo zvečniť na letisku. Spoznali ich zrejme vďaka krásnej tmavovláske. Craig totiž s novým imidžom vyzerá ako iný človek. 

Daniel Craig a Rachel Weisz
Zobraziť galériu (2)
Daniel Craig a Rachel Weisz  (Zdroj: Profimedia)

Práve na dnešny deň je v rámci festivalu naplánovaná premiéra drámy s názvom Queer. Craig v nej stvárňuje ústrednú postavu - muža menom William Lee - vojnového veterána, ktorý má románik s prepusteným námorníkom a drogovo závislým Eugenom Allertonom. V spomínanom počine je vraj viacero scén a kľúčových momentov, ktoré divákov šokujú. Jednou z nich je údajne aj scéna, pri ktorej Craig predvádza orálny sex. 

Šéf filmového festivalu Alberto Barbera uviedol, že podľa neho podal Daniel Craig v dráme Queer svoj životný výkon a bude veľmi prekvapený, keby zaň nebol nominovaný na Oscara. 

Viac o téme: Daniel CraigMedzinárodný filmový festival v Benátkach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu