Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

AKTUÁLNE Vážna nehoda na východe Slovenska: Po zrážke kamióna s autobusom hlásia sedem zranených

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj )

TURŇA NAD BODVOU - Pred obcou Turňa nad Bodvou v okrese Košice-okolie došlo v utorok popoludní k nehode autobusu a kamióna. Na mieste je sedem zranených osôb. Potvrdila to hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

archívne video

Vodič jazdil na diaľnici D1 v protismere a spôsobil nehodu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Operátori tiesňovej linky 155 vyslali na miesto dopravnej nehody šesť pozemných ambulancií a jeden vrtuľník," doplnila hovorkyňa s tým, že všetky osoby sú pri vedomí. Cesta je uzavretá v oboch smeroch, uviedla na sociálnej sieti košická krajská polícia. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. "Dopravnú nehodu aktuálne dokumentujeme. Bližšie informácie poskytneme neskôr," doplnili. 

AKTUÁLNE Vážna nehoda na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj )

Ako uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach Jozef Bálint, zásah aktuálne prebieha. "V autobuse sa nachádzalo sedem osôb a vodič," doplnil s tým, že na mieste zasahuje deväť príslušníkov HaZZ s troma kusmi techniky, ako aj dobrovoľní hasiči z Turne nad Bodvou.

Dvaja ľudia sú po zrážke kamióna a autobusu v Turni vážnejšie zranení

Dvoch pacientov so závažnými a stredne závažnými poraneniami previezli do košickej nemocnice z miesta utorkovej zrážky nákladného auta a autobusu pri obci Turňa nad Bodvou v okrese Košice-okolie, informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura (UNLP) Košice Monika Krišková. "Jeden pacient je hospitalizovaný na JIS Kliniky úrazovej chirurgie. Obaja sú však v stabilizovanom stave, naďalej prebieha diagnostika pacientov," informovala hovorkyňa košickej nemocnice.

Dodala, že na ošetrenie priviezli aj matku s dvoma deťmi. Sú však v stabilizovanom stave a pri vedomí. Na miesto dopravnej nehody vyslali operátori tiesňovej linky šesť sanitiek a jeden vrtuľník. Ako uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová, zranených bolo sedem osôb. K zrážke nákladného auta a autobusu došlo podľa košickej krajskej polície v utorok popoludní pred križovatkou v tvare Y v Turni nad Bodvou. Polícia napísala na sociálnej sieti, že jej príslušníci udalosť dokumentujú a usmerňujú cestnú premávku.
 

 

NEHODA AUTOBUSU A KAMIÓNA TURŇA NAD BODVOU: Operátori tiesňovej linky 155 vyslali na miesto dopravnej nehody autobusu a...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Tuesday, August 20, 2024
Viac o téme: KamiónNehodaTurňa nad BodvouAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu