Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Problémy známej herečky: Bála sa o svoju bezpečnosť… Fanúšikovia jej spravili z natáčania peklo!

Kaitlyn Dever Zobraziť galériu (3)
Kaitlyn Dever (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Kaitlyn Dever (27) sa už počas budúceho roka objaví v pokračovaní úspešného seriálu The Last of Us. Jeho natáčania však pre ňu nebolo vôbec príjemné a musela mať zvýšenú ochranu, pretože tvorcovia počinu sa báli, že by mohla byť terčom útokov.

Počas budúceho roka vydá HBO druhú sériu úspešného seriálu The Last of Us, ktorá je založená na príbehu rovnomennej počítačovej hry. V pokračovaní tohto počinu sa objaví aj niekoľko nový postáv a tie najvýznamnejšie stvárnia Kaitlyn Dever a Isabela Merced.

Kaitlyn Dever
Zobraziť galériu (3)
Kaitlyn Dever  (Zdroj: SITA)

Prvá menovaná si v novej sérii zahrá hlavnú zápornú postavu Abby, ktorá však leží fanúšikom hernej adaptácie tohto príbehu poriadne v žalúdku. Laure Bailey, ktorá tomuto charakteru prepožičala v hre svoj hlas, sa dokonca kvôli tomu v minulosti vyhrážali smrťou a tvorcovia seriálu sa obávali, aby sa podobná situácia nediala aj Dever.

K celej situácii sa vyjadrila aj spomínaná Merced. „Na svete je strašne veľa divných ľudí, ktorí naozaj Abby nenávidia, aj keď to nie je skutočná osoba. Kaitlyn musela byť počas tohto natáčania dôsledne chránená ochrankármi," uviedla herečka v podcaste Happy Sad Confused.

Natáčanie druhej série sa začalo vo februári. Streamovacia platforma HBO už dávnejšie informovala o tom, že seriál bude mať premiéru počas budúceho roka. Na presný dátum si však fanúšikovia tejto série budú musieť ešte počkať.

Viac o téme: Kaitlyn Dever
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu