Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Obrovský STRACH slávnych rodičov: Ich syn (6) má VÁŽNU DIAGNÓZU... Odhalila ju črevná viróza!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prominentý pár Chrissy Teigen a spevák John Legend prežívajú obrovský strach o svojho syna. 6-ročný Miles trpí vážnou diagnózou. Odhalila ju črevná viróza!

Galéria: Chrissy Teigen s manželom Johnom Legendom

Znepokojivú správu oznámili rodičia prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Mnohí sledovatelia však tušili už zopár dní, že malý Miles sa pasuje s nepríjemnými zdravotnými problémami. Modelka Chrissy Teigen a jej partner spevák John Legend sa preto rozhodli vyjsť s pravdou von. 

„Mnoho z vás si všimlo niečo zvlástne na fotku, ktorú som zverejnila pred pár dňami - Luna, Miles a ja oslavujeme Simone (Biles) a tím USA. Miles mal zdvihnutú ruku a veľa z vás nám písalo toľko krásnych slov, aké som na tejto platforme ešte nevidela,“ priznala Teigen. „Všimli s te si jeho monitor diabetu 1. typu a všetkými možnými spôsobmi ste vyjadrili toľko lásky a povzbudenia,“ pokračovala. 

Vážnu pritom odhalila iná choroba, s ktorou chlapec skončil v nemocnici. „Pred pár týždňami ochorel náš Miles a skončil v nemocnici kvôli črevnej infekcii spôsobenej baktériami v jedle alebo vode. Veľa jeho priateľov bolo tiež chorých a všetci skončili v nemocnici. Boli z rovnakého tábora. Dobre, ale to sa stáva,“ prezradila modelka. 

„Lekári si však všimli, že na jeho krvných testoch niečo nie je v poriadku. Mnohým deťom však práve takto diagnostikujú typ 1, že idú do nemocnice kvôli niečomu úplne inému,“ dodala s tým, že synovi už pichli prvú injekciu inzulínu. A postupne sa učia s novou diagnózou fungovať. Je to pre nich však iný, nový svet. 

Viac o téme: Chrissy TeigenJohn Legend
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu