Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Priateľka slávneho režiséra (67) oznámila prekvapivú správu: Opäť sa stane otcom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Slávny americký režisér Cameron Crowe (67) sa už čoskoro stane opäť otcom. Jeho priateľka Anais Smith totiž na sociálnych sieťach oznámila, že čakajú ich prvého spoločného potomka.

Americký režisér si počas kariéry na svoje konto pripísal množstvo známych počinov. Medzi tie najznámejšie patria Na pokraji slávy, Vanilkové nebo, Povedz niečo... či Kúpili sme ZOO. Za prvý z menovaných filmov dokonca získal Oscara.

Momentálne sa však teší zo života po boku svojej priateľky Anais Smith, ktorá verejnosti oznámila, že sa ich rodina čoskoro rozrastie. „Baby Crowe sa narodí už túto jeseň. Som veľmi šťastná, že vám môžeme oznámiť túto správu. Naše srdcia sú naplnené láskou a vďačnosťou za naše nové dobrodružstvo, ktoré budeme prežívať ako matka a otec," oznámila Smith, ktorú citoval magazín People.

Známy režisér sa tak stane otcom už po tretíkrát. V roku 2000 sa mu totiž spoločne s jeho prvou manželkou Nancy narodili dvojičky - synovia Curtis a William. Manželstvo mu však vydržalo len do roku 2010.

Cameron Crowe
Zobraziť galériu (2)
Cameron Crowe  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Cameron Crowe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu