Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Sexica Megan Fox vyvolala novými zábermi ROZRUCH: Ona je TEHOTNÁ?!

Megan Fox a Machine Gun Kelly Zobraziť galériu (5)
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Megan Fox (38) je ženou, ktorá nedá spávať mnohým mužom po celom svete. V skutočnosti však jej srdce patrí len jednému, konkrétne hudobníkovi, ktorý si hovorí Machine Gun Kelly (34). No a dvojica najnovšími zábermi vyvolala poriadny rozruch. Ona je tehotná?!

Galéria: Megan Fox

Špekulácie vyvolali zábery, ktoré sa objavili v novom videoklipe k piesni Lonely Road od Machine Gun Kellyho a Jellyho Rolla. V tom sa objavila hviezdna herečka s tehotenským bruškom. Zaoblené krivky odprezentovala vo viacerých tesných šatách a partner jej v jednej časti bruško aj nežne bozkáva. V závere videoklipu sa potom dvojica hrá s malým dievčatkom. 

Mnohí pochopiteľne začali špekulovať, či takýmto spôsobom partneri náhodou neoznamujú svetu, že čakajú spoločné dieťa. Iní však začali poukazovať na fakt, že herečka sa v poslednom období viackrát objavila v spoločnosti a nič nenasvedčovalo tomu, že by bola tehotná. S najväčšou pravdepodobnosťou tak išlo len o falošné brucho... 

TikToker Patrick VDV dokonca začal špekulovať, že videoklip a text piesne spracováva smútok z nevydareného tehotenstva z roku 2023, pri ktorom Megan prišla o bábätko. „Táto pieseň a hudobné video môžu narážať na skutočnosť, že keby Colson (skutočné meno Machine Gun Kellyho, pozn. red.) urobil niečo iné... Mali by dnes svoje dieťa?“ zamýšľal sa Patrick. 

Sexica Megan Fox vyvolala
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: Megan FoxMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu