Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

ŠŤASTNÝ koniec v prípade VYKRADNUTIA domu Jasminy a Rytmusa: Polícia chytila ZLODEJOV

Jasmine a Rytmusovi v decembri vykradli dom Zobraziť galériu (2)
Jasmine a Rytmusovi v decembri vykradli dom (Zdroj: Instagram J.A.V./P.R.V.)

MALINOVO - Po 7 mesiacoch sa zrejme dočkajú šťastného konca. Polícia totiž zadržala zlodejov, ktorí Jasmine Alagič a Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému vykradli dom.

V decembri vyšlo najavo, že za bieleho dňa dom Patrika Rytmusa Vrbovského a Jasminy Alagič vykradli. Do ich obydlia v Malinove sa vlámal zlodej, ktorý odcudzil veci za astronomických 84-tisíc eur. Zobrať mal niekoľko zlatých retiazok, zlatý šperk s veľkou hlavou Ježiša za 3-tisíc eur, zlaté hodinky Rolex za 30-tisíc eur, niekoľko zlatých náramkov (cena jedného bola až 9-tisíc eur) či dokonca zásnubný prsteň za 6-tisíc eur. Páchateľ ukradol aj čierny značkový kufor za 4-tisíc eur. Jasmine tak vznikla škoda viac ako 67-tisíc eur a Rytmusovi 17-tisíc eur. Prípadom sa zaoberala polícia.

No a muži zákona majú pre prominentný pár skvelé novinky. Podarilo sa im chytiť zlodejov! Obvineniu z krádeže čelia dvaja cudzinci. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave po niekoľkomesačnom intenzívnom vyšetrovaní vzniesol obvinenie dvom cudzím štátnym príslušníkom, v súvislosti s krádežou vlámaním do jedného z rodinných domov v obci Malinovo. Vyšetrovateľ Policajného zboru vzniesol obvinenie zo zločinu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom porušovania domovej slobody spáchaného formou spolupáchateľstva 53-ročnému Akakimu P. a 46-ročnému Nikovi P. , obaja sú štátni príslušníci Gruzínska,“ informovala polícia SR na profile na sociálnej sieti Facebook.

„Podľa zabezpečenej dôkaznej situácie mal obvinený Niko nainštalovať neznámy predmet do kríkového porastu nachádzajúceho sa v blízkosti predmetného domu, pričom následne obvinený Akaki prekonal dňa 30.12.2023 oplotenie rodinného domu a vošiel do jeho vnútorných priestorov. Tam odcudzil väčšie množstvo šperkov, retiazok, náramkov, luxusných hodiniek, ale aj luxusný cestovný kufor. Týmto konaním spôsobil škodu v celkovej hodnote 88.050 ,- Eur. Obvinený Niko sa v súčasnosti nachádza vo výkone väzby za iný skutok, na obvineného Akakiho bolo vyhlásené pátranie z dôvodu Európskeho zatýkacieho rozkazu vydané zo strany Mestského súdu v Bratislave I.,“ dodali.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýZlodejiKrádežJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu