Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Nestačilo mu! Polícia obvinila Košičana: Kradol v dome vo Vysokých Tatrách

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POPRAD - Polícia obvinila z trestného činu krádeže, trestného činu porušovania domovej slobody, ako aj z trestného činu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla 29-ročného Košičana. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, zo záveru vyšetrovania okresného vyšetrovateľa v Poprade vyplýva, že spomenutý muž mal z jedného z rodinných domov vo Vysokých Tatrách odcudziť viacero vecí.

 

KRÁDEŽOU VECÍ SI CHCEL PRILEPŠIŤ O TAKMER 20. 400,- €. ASI MU BOLO STÁLE MÁLO, TAK ZOBRAL AJ AUTO ZA 35. 000,-...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Monday, July 29, 2024

"Išlo o obrazy, svietnik, lampu, kuchynské podnosy, príbor, poháre, televízory, notebooky a hodinky v hodnote viac ako 20.360 eur. Obvinený sa mal taktiež opakovane neoprávnene zmocniť zaparkovaného osobného vozidla, mal ho prechodne užívať a nakoniec ponechať odstavené na parkovisku pre kamióny na benzínovom čerpadle na diaľnici D1 v smere Štrba - Poprad. Hodnota vozidla bola vyčíslená na 35.000 eur," povedala Ligdayová. Polícia muža zadržala v piatok (26. 7.) a skončil v cele policajného zaistenia.

archívne video

Neznámy páchateľ násilím prekonal uzamknuté dvere hotelovej izby a kradol (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Viac o téme: VyšetrovaniePolíciaTatryKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu