Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

VIDEO hrôzy! Účastníkovi sa podarilo natočiť, čo sa dialo v stane na festivale Pohoda: Zomriem

Spadnutý stan SLPS arény Zobraziť galériu (2)
Spadnutý stan SLPS arény (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Účastníci festivalu zažívali skutočné okamihy hrôzy. Trenčín včera v noci zastihli intenzívne búrky, kvôli ktorým sa zrútil jeden zo stanov. Jednému z účastníkov sa podarilo natočiť, čo ľudia prežívali v stane.

Slovensko zasiahli včera večer na niektorých miestach silné a intenzívne búrky. Tie spôsobili pád jedného zo stanov na festivale pohoda v Trenčíne. Všetky záchranné zložky tak krátko po 20:00 hodine vyrazili na miesto, aby pomohli všetkým, ktorí pod ním ostali uviaznutí.

Na festivale Pohoda počas búrky spadol veľký stan.
Zobraziť galériu (2)
Na festivale Pohoda počas búrky spadol veľký stan.  (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

"Ošetrili 13 prevažne ľahko zranených osôb (vo veku 19 - 49 rokov, z toho boli dvaja cudzinci) a následne 12 z nich transportovali do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici. Išlo prevažne o úrazy hlavy, pomliaždeniny horných a dolných končatín. Dve ženy (20r. a 24 r.) utrpeli zlomeniny driekovej chrbtice a panvy," informovala o tom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby.

Video hrôzy

Jednému z účastníkov festivalu, ktorý sa taktiež schovával pred intenzívnou búrkou v stane, sa podarilo zachytiť čo sa vlastne dialo. Na videu je vidieť ako nadvihuje plachtu od konštrukcie a taktiež je počuť intenzívny dážď. Muž mal skutočný strach o svoj život a video okomentoval slovami "Zomriem". Našťastie však nie sú hlásené obete.

Viac o téme: StanPohodaFestival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu