Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Svetové finále Elite Model Look v Prahe: VIDEO veľkolepej šou... Pracovalo na nej 330 ľudí!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Najprestížnejšia modelingová súťaž Schwarzkopf Elite Model Look 2024 sa uskutočnila už po tretíkrát v Prahe, kde na pozvaných hostí čakal galavečer, ktorý bol skutočným zážitkom nielen pre finalistov zo 40 krajín sveta, ale aj pre všetkých pozvaných.

Galéria: Svetové finále Elite Model Look

Pražská O2 aréna sa stala centrom modelingového sveta. Zišlo sa tu 40 finalistov z celého sveta, aby odprezentovali svoju krásu, inakosť a osobnosť na ceste za svojimi modelingovými úspechmi. Odborná porota vyhlásila za ženskú víťazku Micklate Macobola z Mozambiku a za mužského víťaza Imade Daraouache z Talianska.

So zmenou lokácie oproti minulosti, ktorou bola Španielska sála Pražského hradu a vďaka spolupráci s Transmission Festivalom sa zmenila aj celková dramaturgia slávnostného gala večera. Tú mal po hudobnej stránke na starosti DJ a producent Nobody Listen v réžii Jany Burkiewiczovej. Počas večera vystúpila aj speváčka Annet X. O tom, že išlo o skutočnú veľkolepú show na svetovej úrovni, svedčí aj produkcia, ktorá vytvorila dychberúci zážitok.

Bolo použitých: 640 individuálnych svetiel, 180 km káblov, 500 m2 led screens, na projekte pracovalo 330 ľudí a techniku doviezlo 22 nákladiakov.

Víťazi svetového finále Schwarzkopf Elite Model Look 2024: Nové tváre, ktorým sa otvárajú dvere modelingu!
Zobraziť galériu (2)
Víťazi svetového finále Schwarzkopf Elite Model Look 2024: Nové tváre, ktorým sa otvárajú dvere modelingu!  (Zdroj: Ján Zemiar)

Saša Jány, modelingový expert a riaditeľ agentúry Elite Prague sa zmocnil úlohy producenta show, na ktorej pracoval so svojim tímom tri mesiace. Svoje dlhoročné skúsenosti z oblasti modelingu a eventov vložil do svetového formátu najprestížnejšej modelingovej súťaže a podarilo sa mu vytvoriť nezabudnuteľný zážitok nielen pre divákov, ale aj pre samotných finalistov z celého sveta, ktorí do Prahy zavítali.

„Som veľmi hrdý, že sme mohli už po tretí krát organizovať svetové finále Elite Model Look v Prahe, tentokrát v spolupráci s Transmision Festivalom. Zároveň som rád, že sme mohli predviesť vďaka butiku Obsession módu svetovej urovne. Po realizácii retrospektívnych show Jean Paul Gaultiera a Vivienne Westwood, bola táto trojmesačná produkcia pre mňa a môj tím obrovskou výzvou a radosťou,“ hovorí Saša Jány, producent show.

Svetové finále Elite Model Look v Prahe: VIDEO veľkolepej šou... Pracovalo na nej 330 ľudí! (Zdroj: LSK / Elite Model Look)

Viac o téme: Elite Model Look 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu