Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Jasmina o nezvyčajnej výchove Rytmusovho syna: Dúfam, že TOTO po nás nezdedí

(Zdroj: Instagram J.A.V.)

BRATISLAVA - Je to už takmer päť rokov, čo sa život moderátorky Jasminy Alagič a rapera Patrika Rytmusa Vrbovského navždy zmenil a to v momente, keď do ich rodiny pribudol synček Sanel. Milujúci rodičia na neho nedajú dopustiť a Jasmina sa netají tým, že ju materstvo zmenilo. Typickou mamou však rozhodne nie je.


Čo sa teda zmenilo v živote úspešnej moderátorky odkedy je matkou? „Určite som ešte o niečo citlivejšia, ale ja si stále ako keby uvedomujem, že som si vlastne porodila najlepšieho kamaráta na svete. On je moje dvojča, všade sme spolu, všetko robíme rovnako. Ja som si vždy považovala, že mama má byť ten normálnejší článok, ktorý vedie na tie správne chodníčky, obávam sa , že ja som fakt tá najlepšia kamoška, ktorá sa snaží odovzdať všetko, čo si myslí, že je správne, ale akože nechám to brate na tebe a som tu, kryjem ti chrbát“, prezrádza Jasmina s tým, že nie je úplne tradičnou mamou a o tom, že malý Sanel v nej má skutočne skvelú parťáčku, svedčia aj jej ďalšie slová. „Všetko, čo baví jeho, reálne baví aj mňa. Čiže keď si vymyslíme, že máme day off od škôlky a ja od práce a on mi povie, že chce ísť na kolotoče, tak to je presne to, čo chcem robiť aj ja. Tak ideme na kolotoče, kúpime si cukrovú vatu, obžerieme sa sladkosťami, kopeme sa do zadku a akokoľvek nenormálne to môže pre niekoho teraz znieť, sme tá najšťastnejšia dvojka.“

Vyzerá to tak, že Sanel je jedno šťastné a spokojné dieťa a z rodičov zdedilo len to najlepšie. „Náš syn je veľmi jašivý, ale zároveň vie byť extrémne zadumaný do svojho vnútorného sveta, to má po Patrikovi. Dokáže iba sedieť, rozmýšľať, vymýšľa pesničky a niekedy v tomto svojom svete dokáže ostať aj veľmi dlho. Je to taký čarovný mix nás dvoch a zatiaľ len hľadám, kde sú tie zlé stránky, ktoré máme,“ pokračuje energická Balkánka a Sanelovi adresuje krásne vyznanie. „Je mojím obrovským učiteľom a je krásne, že takéhoto človeka sme stvorili my a uvidíme, čo čas ešte prinesie“. V rozhovore však poodhalila aj druhú stranu mince a otvorene prehovorila o vlastnostiach, ktoré by malý Sanel určite nemal zdediť.

Jasmina o nezvyčajnej výchove Rytmusovho syna: Dúfam, že TOTO po nás nezdedí (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: SynJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu