Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Už ho PREPUSTILI: Uniklo FOTO Justina Timberlakea po zatknutí... Žiaden úsmev, sklenený pohľad!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

HAMPTONS - Včera sme na Topkách informovali, že hviezdneho speváčka Justina Timberlakea zatkla polícia. Dôvodom bola jazda pod vplyvom alkoholu. Polícia zverejnila jeho fotku tesne po zadržaní. Aktuálne je už hviezdny spevák na slobode!

Ako informuje portál PageSix, policajt, ktorý speváka zadržal, nemal absolútne žiadne tušenie, o koho ide. Išlo o mladého muža, ktorý nepoznal ani jeho tvár a nič mu nehovorilo ani jeho meno. Zdroj prezradil, že Justin potichu povedal, že "toto zničí turné" a keď sa policajt opýtal: "Aké turné?", spevák odpovedal: "Svetové turné."

Už ho PREPUSTILI: Uniklo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

K incidentu podľa súdneho dokumentu došlo v utorok o pol jednej ráno. Policajti vraj auto spozorovali po tom, čo nezastavilo na stopke. „Oči mal podliate krvou a mal sklenený pohľad. Z dychu bol cítiť silný zápach alkoholického nápoja, nebol schopná zamerať pozornosť, hovoril spomalene, chodil neisto a vo všetkých štandardizovaných testoch triezvosti dopadol zle,“ píše sa v dokumente. 

Spevák napokon potvrdil, že pil akohol, no podľa jeho slov mal len jedno martini. Muži zákona hviezdu prepustili ešte v utorok ráno s tým, že bol obvinený z prečinu šoférovania pod vplyvom alkoholu. Kancelária zastupiteľstva okresu Suffolk uvádza, že pojednávanie prebehne 26. júna. 

Viac o téme: Justin Timberlake
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu