Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Dušan Cinkota má toho plné zuby: Zohnal si zbraň!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Skvelý herec a spevák Dušan Cinkota miluje humor a divadlo, a preto si nechal nasadiť aj parohy! Poriadne to v ňom vyvrie a vy sa môžete tešiť na skvelú zábavu!

Humor je to, čo drží ľudí pri živote v každej dobe. Po dobrú energiu a smiech si preto častokrát zájdeme aj do kina či divadla, komédie nám totiž pomôžu zabudnúť na trápenia, neraz nám nastavia zrkadlo a zobrazením vtipných či bizarných situácií tak trochu šťuchnú aj do našich vlastných životov. Snáď sám život napísal a na naše bránice zaútočí aj nová komédia mladého slovenského autora Igora Jankoviča. Moji drahí chlapci je šťavnatá komédia o manželstve, láske, priateľstve ale aj rôznorodosti, plná britkých dialógov a humoru. 

Hlavnú úlohu, horára Tóna, v nej stvárni Dušan Cinkota. Ten načape svoju ženu Reu Jánošík (Ryníkovú), známu z divadla La Komika, a začne sa poriadne divadlo! Dokonca so zbraňou v ruke! "Hrám podvedeného horára... Je to ťažká rola, lebo mám tam toľko nervových kolapsov a výbuchov a načasovať ich tak, aby to bolo prirodzené a normálne, nie je ľahké. A nechcel by som byť v jeho koži", smeje sa Cinkota, ktorému sme položili aj záludnú otázku, ako by pri zistení nevery reagoval v reálnom živote. "Netuším, aký je recept na dobré manželstvo... Nejaké zásady tam treba dodržiavať," hovorí s tým, že synovi by ohľadom manželstva radšej neradil. "Skôr ho naviesť na pozitívne myslenie, túž po láske a príde...".

Dušan Cinkota má toho plné zuby: Zohnal si zbraň! (Zdroj: NL/TH)

V inscenácii hviezdi aj Majo Labuda a Peter Krajčovič! Konverzačná komédia plná bláznivých zvratov, prekvapení a vtipu je popretkávaná chytľavou hudbou Mariána Čurka. ,,V dnešnej dobe potrebujeme smiech ako soľ. Som rád, že sme dali dokopy skvelý tím a verím, že publikum sa poriadne zabaví,“ povedal režisér Vojtech Koleják.

Premiéra komédie Moji drahí chlapci je v Stredisku kultúry Vajnorská v Bratislave 23.júna a repríza 27.júna, lístky si môžete zarezervovať už dnes cez predpredaj.sk 

Peter Krajčovič, Rea Jánošík Ryníková, Dušan Cinkota a Majo Labuda v komédii Moji drahí chlapci
Zobraziť galériu (2)
Peter Krajčovič, Rea Jánošík Ryníková, Dušan Cinkota a Majo Labuda v komédii Moji drahí chlapci  (Zdroj: Ondrej Koščík)

Viac o téme: DivadloDušan CinkotaKomédiaMoji drahí chlapci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu