Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Brzobohatý o škaredom rozpade manželstva: Môžem za to ja a TÁTO žena!

Ondřej Gregor Brzobohatý Zobraziť galériu (2)
Ondřej Gregor Brzobohatý (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V rozpakoch zostala aj vždy pohotová a vtipná Adela Vinczeová! Hosť relácie Trochu inak s Adelou Ondřej Gregor Brzobohatý totiž jasne a vecne povedal, kto môže za rozpad manželstva.

Úspešný český herec, spevák, klavirista a producent Ondřej Gregor Brzobohatý pochádza z umeleckej rodiny, jeho otcom bol významný český herec Radek Brzobohatý a mamou je slovenská herečka Hana Gregorová. Ondřej Gregor Brzobohatý je v Českej republike vnímaný ako multifunkčný umelec, ktorý svojou prácou významne prispieva k českému kultúrnemu životu. Kým v práci sa mu neskonale darí, s osobným životom to donedávna také úspešné nebolo.


Brzobohatý je už tretíkrát ženatý. Prvýkrát sa oženil v roku 2008 a jeho vyvolenou bola produkčná Johana Indráková. V roku 2016 na pražskom Strahove uzavrel manželstvo s modelkou Taťánou Kuchařovou (Miss World 2006), s ktorou sa v marci 2022 rozviedol a do dnešných dní si nevedia prísť na meno. Na jeseň 2023 na verejnosť vyplávala informácia o tajnej svadbe v zahraničí s moderátorkou Danielou Písařovicovou. Adele sa priznal, že v istej miere ho každý vzťah niekam posunul a mnohé veci, ktoré sa mu v živote stali, vníma ako vlastné zlyhanie, no jedným dychom dodáva, že si nemôže pripisovať vinu z nevydareného vzťahu iba on sám. Koho obvinil zo skrachovaných manželstiev? Pozrite si video, ale v piatok o 22.00 aj celý rozhovor v relácii Trochu inak s Adelou na Dvojke!

Brzobohatý o škaredom rozpade manželstva: Môžem za to ja a TÁTO žena! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSManželstvoAdela VinczeováOndřej Gregor BrzobohatýTrochu inak s AdelouRozpad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu