Upečte si domáce pečivo na slávnostné obložené chlebíčky alebo len tak na raňajky.
Na obložené chlebíčky nemusí byť Silvester! Veď variácií, ako ich obložiť, je viac, než dní v roku. Tie „naše“ uviedol na gurmánsku scénu začiatkom 20. storočia pražský lahôdkar Jan Paukert. Čo sa týka obloženia, tu sa chuťovej fantázii medze nekladú. Dôležité je, aby chlebíček dobre chutil a zároveň aj dobre vyzeral. Všetky chlebíčky však majú rovnaký základ – veku. Môžete si ju kúpiť v obchode, ale domácej sa nevyrovná. Skúste videorecept od foodblogerov Coolinárov, tentoraz aj v spolupráci s ich obľúbenou značkou Sencor.
Coolinári používajú pri svojej práci rovnaký robot, aký používali účastníci šou Pečie celé Slovensko, a tým je Sencor STM 7900 PAUL. Na tie najťažšie kuchynské práce ho predurčuje už celokovové telo s kovovými prevodmi, silný motor so 6-ročnou zárukou a veľká misa, ktorá pojme až 4 kg cesta.
PAUL spraví všetko, čo v kuchyni treba – strúha, melie, miesi, šľahá, hnetie, pretláča, krája, plátkuje. Kúpite ho napríklad v sieti PLANEO Elektro a na e-shope planeo.sk, odkiaľ si ho môžete nechať poslať kuriérom alebo do najbližšej výdajne alebo boxu Packeta a potom pohodlne vyzdvihnúť bez čakania na kuriéra.
Pozrite si jednoduchý recept na veku od Coolinárov
- reklamná správa -