Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Brutálna vražda v kolónii: Opilecká hádka prerástla do bitky

Susedia tvrdia, že z domu bolo stále počuť zúrivé hádky. Zobraziť galériu (3)
Susedia tvrdia, že z domu bolo stále počuť zúrivé hádky. (Zdroj: Nový Čas)

HANDLOVÁ - Banícka kolónia v Handlovej zažila včera ďalšiu vraždu! Obeťou je Ján V. († 63). Ten žil v polorozpadnutom dome s opatrovateľkou a jej priateľom.

Trojica mala spolu popíjať, neskôr sa začali hádať, biť a celé to vyvrcholilo smrťou Jána V. Podľa susedov Ján V. bol chorý. „Mal problémy s nohami, ťažko chodil. Preto aj potreboval opatrovateľku,“ povedal sused z vedľajšieho domu Kamil Lacko (25). Ten potvrdil, že vzťah medzi Jánom a jeho spolubývajúcimi bol zlý. „Už sme len čakali, kedy sa pozabíjajú. Strašne veľa pili. Hádali sa aj fackovali,“ dodal K. Lacko. Podľa ďalšieho suseda bol v dome Jána V. vždy krik. Telo Jána V. našli včera. Podľa niektorých zdrojov ležal dobitý v kaluži krvi. „Vraj ho viackrát ovalili palicou či stoličkou,“ povedal sused.

Polícia zatiaľ o prípade neposkytuje žiadne informácie. Podľa nášho zdroja však už má zadržaného podozrivého z vraždy. Ten však údajne nebol včera schopný výpovede, pretože mu ešte ráno namerali v dychu takmer tri promile alkoholu! V baníckej kolónii nejde o prvú vraždu či nešťastné úmrtie. Naposledy tu zomrelo bábätko, ktoré mal jeho príbuzný hodiť o zem. V decembri 2005 len pár domov od miesta včerajšej vraždy dobil boxerom a uškrtil Ivan B. (38) svoju susedu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu