Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Kamión takmer nabúral do rodinného domu

Kamión brzdil po tom, čo mu na cestný prechod vošli chodci idúci z kostola Zobraziť galériu (7)
Kamión brzdil po tom, čo mu na cestný prechod vošli chodci idúci z kostola

TRENČÍN - Ráno medzi 9.30hod a 10.00hod v obci Trenčianskej Teplej, časti Dobrá, takmer vrazil kamión idúci od Trenčína do rodinného domu.

Kamión brzdil po tom, čo mu na prechod vošli chodci idúci z kostola. Keďže cesta nebola upravená a posypaná vodič pri brzdení dostal šmyk, ťahač s návesom sa mu skrížil a takmer nabúral do obytného domu.

Kamión poškodil dopravné značenie, vybehol na chodník, zničil oplotenie rodinného domu a zastavil pár centimetrov od domu. Šťastie mala 11-ročná dievčina, ktorá v tom čase prechádzala z kostola po chodníku, kam kamión vybehol. Vozidlo ju minulo len o pár metrov.

Škoda na majetku rodinného domu sa odhaduje približne na 15-tisíc Sk a na kamióne približne 350-tisíc SK. Vodičovi kamiónu ani nikomu z chodcov sa našťastie nič nestalo. Po príchode hasičov bol kamión vyprostený a premiestnený na autobusovú zastávku vedľa rodinného domu. Cesta bola v mieste nehody odklonená cez uličky miestnej obce Trenčianska Teplá, časť Dobrá, kde došlo k ďalšej, tento krát drobnej nehode, keď sa "ťukli" dve osobné autá. Cesta bola uzavretá a doprava priebežne púšťaná asi dve a pol hodiny.

Cesta, ktorá vedie cez túto obec je úsekom častých dopravných nehôd, kde už viacero osobných automobilov, motocyklov a nákladných automobilov skončilo v obytných domoch, resp. po kolízii s inými cestnými vozidlami aj s ujmou na ľudských životoch, a to aj napriek tomu, že je vyznačená značením "meranie radarom".
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu