Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Juda Lawa prenasledoval duch Franka Sinatru

Jude Law Zobraziť galériu (12)
Jude Law

LONDÝN - Britský krásavec Jude Law videl ducha zosnulej legendy Franka Sinatru. Spevácke eso vraj herec uvidel cez Vianoce na dovolenke na Kube. Spolu s exmanželkou Sadie Frontovou a ich troma deťmi tam trávil sviatky v hoteli Nacional de Cuba.

Jude 29. decembra oslávil tiež svojich tridsaťpäť rokov a narodeniny zalial kvalitným kubánskym rumom. A po dvoch pohárikoch vraj za barom vo svojej izbe uvidel oči legendárneho speváka. „Jude nemal poňatie, že Frank býval v rovnakom apartmáne. Mohli ste na ňom jasne vidieť, že ho to zjavenie vydesilo. Vyskúšal skutočne veľa rumových kokteilov nášho hotela, aby oslávil svoje narodeniny, takže si myslel, že to bola len alkoholická vízia. Ale keď sme mu vysvetlili situáciu, bolo mu jasné, že videl ducha. Prisahal, že videl Franka prikrčeného pri minibare a prehľadávajúceho fľaše a pochutiny,“ prezradil zdroj z hotela.

Lawa vraj Sinatrov duch vydesil natoľko, že dokonca požiadal o výmenu izby. „Úbohému Judovi sa skutočne veľmi uľavilo, keď sme ho konečne presťahovali do inej izby. Neodvážili sme sa mu prezradiť, že v nej kedysi býval Winston Churchill. Nechceli sme Juda znepokojovať tým, že mu bývalý britský premiér kradne cigary,“ dodal zdroj pre britský Daily Star.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu