Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Sarkozy a jeho vyvolená: Je to skutočná láska!

Sarkozy a jeho vyvolená. Zobraziť galériu (10)
Sarkozy a jeho vyvolená. (Zdroj: ČTK)

PARÍŽ - Svoju dcéru vidí už teraz ako prvú dámu krajiny. Matka atraktívnej modelky a speváčky Carly Bruni (39) sa usilovne snaží presvedčiť celý svet, že dcérin dvojmesačný vzťah s francúzskym prezidentom Nicolasom Sarkozym (50) je skutočná a úprimná láska.

"Carla prežíva naozajstnú lásku. Som presvedčená, že sa k sebe výborne hodia," tvrdí sebavedome Marisa Borini francúzskemu denníku Le Parisien. Hoci sa Carla a Nicolas zoznámili len v novembri, pani Borini už pár týždňov po jeho rozvode s druhou manželkou Ceciliou počuje svadobné zvony. „Keby sa Carla stala prvou dámou Francúzska, bude si musieť nájsť priestor a čas na písanie. Carla je hudobníčka, poetka. Umelecké cítenie je u nej veľmi silné. Nedokáže sa toho vzdať," starostlivo organizuje už teraz dcérinu budúcnosť.

Opačný názor na celú situáciu má však prezidentova matka, pre ktorú by ďalší zväzok jej syna bol veľkým sklamaním. Začiatkom mesiaca vo francúzskych médiách vyhlásila, že nechce, aby sa jej syn znovu oženil. Sarkozyho románik je tŕňom v oku aj jeho politickým kolegom. Minulý týždeň si vyslúžil ostrú kritiku za to, že použil súkromného lietadlo istého francúzskeho miliardára, jedného z najvplyvnejších podnikateľov v krajine, aby svoju atraktívnu priateľku odviezol na luxusný výlet do Egypta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu