Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Jude Law strávi Vianoce s exmanželkou Sadie Frost na Kube

Jude si tohtoročné Vianoce užije na Kube v rytme salsy Zobraziť galériu (10)
Jude si tohtoročné Vianoce užije na Kube v rytme salsy

LONDÝN – Rodinné Vianoce sa rozhodol pripraviť pre svoje deti britský herec Jude Law. Počas sviatkov bude so svojou exmanželkou Sadie Frost a ich ratolesťami. Všetci navyše odletia do Havany, kde sa budú od majstrov Kubáncov učiť salsu.

„Síce už dávno nie sú manželmi, Jude a Sadie stále spolu radi trávia Vianoce," prezradil zdroj pre britský Daily Express. A tohtoročné sviatky chcú mať trošku exotické, preto si vybrali Kubu a súkromné hodiny salsy.

„So sebou si vezmú len jeden kufor s darčekmi. Jude dostane od Sadie skutočne len veľmi malý darček, ktorý sa vprace do malej krabičky, takže kto vie, či to nebude prsteň! Nedávno začali žartovať o tom, že Jude nemá žiadny zmysel pre rytmus. Takže niet pochýb o tom, že pri tanci bude mať Sadie došlapané palce!" dodal zdroj.

34-ročný Jude a o osem rokov staršia Sadie so sebou do hotela Nacional de Cuba zoberú tiež svoje tri deti, jedenásťročného Raffertyho, sedemročnú Iris a päťročného Rudyho. Doprevádzať ich bude aj sedemnásťročný syn Sadie Finlay, ktorého má herečka z predchádzajúceho manželstva.

Jude a Sadie sa rozviedli po šiestich rokoch v roku 2003.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu