Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Teri Hatcher: Kozmetická firma chce od nej odškodné 2,4 milióna dolárov!

 Teri Hatcher Zobraziť galériu (16)
Teri Hatcher

LOS ANGELES - Hviezdu seriálu Zúfalé manželky (2004) Teri Hatcher, ktorá 8. decembra oslávi 43. narodeniny, žaluje kozmetická firma. Spoločnosť Hydroderm tvrdí, že herečka porušila ich dohodu a žiada odškodné 2,4 milióna dolárov (v prepočte vyše 54 miliónov Sk).

Pred rokom Hatcher údajne propagovala sérum na zväčšenie pier CityLips od konkurenčnej firmy City Cosmetics. V reklamných materiáloch herečka tvrdila, že je fanúšičkou produktu, pretože "jej pomáha vyzerať na odovzdávaní cien nádherne".

Navyše podarovala svojim priateľom darčekové balíčky so sérom. Hydroderm ju viní aj z propagácie iných nemenovaných produktov. "Meno Hatcher, výzor a zobrazenia sa spájajú s príliš mnohými konkurenčnými produktmi. Je ich najmenej 17, takže nikto nevie, ktorý výrobok udržuje jej pleť a pery mladistvé," píšu zástupcovia firmy.

Alan Wertheimer, právny zástupca Hatcher, považuje žalobu za "neoprávnený verejný útok na dobré meno, reputáciu a osobu Teri Hatcher v snahe odvrátiť pozornosť od ich vlastného nesplnenia dohody".

Wertheimer dodal, že jeho klientka vyhovela všetkým podmienkam zmluvy napriek "frustrujúcej série zmien vo vlastníctve a manažmente Hydrodermu za niekoľko posledných rokov". Od firmy budú žiadať odškodné a trestný postih za hrubé urážky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu