Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Ivan L.: Dobodal priateľku!

Ivan L. Zobraziť galériu (2)
Ivan L.

NEDANOVCE - Krutá smrť! Dobodané telo Dajany Miklášovej (†34) z obce Nedanovce pri Partizánskom našli včera tesne po polnoci v jej aute.

Krátko nato polícia zatkla jej priateľa Ivana L. (42), ktorý sa len pred pár rokmi vrátil z basy. Tam podľa TV JOJ sedel za vraždu svojej priateľky! Po mladej žene zostal synček Alex (7).

Dajanina sestra Gabika z neďalekých Chynorian tvrdí, že Ivan L.(42) sa jej sestre už dlho vyhrážal smrťou. „Sestra to veľakrát ohlásila aj na polícii,“ plače. Podľa nej bol Ivan žiarlivý a o tom, že Dajanu zabije, vraj často hovoril. „Zabil aj svoju predchádzajúcu ženu, asi pred troma rokmi sa vrátil z basy,“ dodáva Gabika.

Jej sestra zrejme chcela od neho odísť, mala už iného priateľa. To však už nikdy nestihne. „Momentálne prebieha vyšetrovanie, vypočúvanie svedkov,“ dozvedeli sme sa včera na trenčianskej polícii.

Po nebohej Dajane Miklášovej (34) zostal synček Alex (7), o ktorého sa teraz stará jeho babka. V čase našej návštevy chlapček ešte o ničom nevedel. „Nevieme, ako mu to povedať,“ plakala sestra zavraždenej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu