Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Vilo Rozboril: Ženy ho ošklbali!

Vilo Rozboril na svojich láskach nešetrí. Zobraziť galériu (3)
Vilo Rozboril na svojich láskach nešetrí. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Drahá, bola si poriadne drahá... Musel si povzdychnúť markizácky moderátor Vilo Rozboril (40) po rozchode s priateľkou Petrou Kelbelovou (24).

Za dva roky ich vzťahu splnil kráske všetko, čo jej videl na očiach. A rovnako štedrý bol aj pri delení majetku s exmanželkou Katarínou (44). Tá po rozvode získala 4,5 milióna korún. Koľko moderátor investoval do Petry?

„Kým spolu chodili, minul na ňu takmer dva milióny korún. Aj auto, na ktorom jazdí, jej vraj kúpil on. No Petra mu ho už asi nevráti, keďže ho na ňu prepísal,“ tvrdí ich spoločný známy.

Fakt je, že Vilo svoju bývalú priateľku naozaj rozmaznával. V januári 2005, krátko po zoznámení, ju zobral na dovolenku do egyptskej Hurghady, kde ich po prvýkrát spolu nachytal fotograf Nového Času. Dvojica absolvovala niekoľko výletov do vyhľadávaných turistických destinácií, kde sa zaľúbený moderátor nezdráhal investovať do nákupu oblečenia pre svoju milú. Platil účty za plavky, odevy, topánky a všetko, na čo kučeravá dievčina ukázala prstom.

„Na obedy a večere chodili do drahých reštaurácií a nakupovali výlučne v značkových butikoch. Ale Vilovi to robilo radosť,“ zdôrazňuje náš zdroj. Napokon jej mal Rozboril zaobstarať automobil Hyundai Getz za 350-tisíc korún, na ktorom sa Petra dodnes vozí po Košiciach.

Rozboril zjavne nepatrí medzi mužov-držgrošov. Nielenže bol „grantom“ k milenke, ale džentlmensky sa zachoval aj k exmanželke Kataríne. Zaplatil jej 4,5 milióna korún za to, že sa vysťahuje z ich domu v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Teraz môže veľkú časť svojho príjmu investovať do jedinej dcéry Kataríny (19), keďže jeho súčasná utajovaná priateľka je dostatočne zabezpečená.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu