Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Marianna už má konkurentku!

Miriam,Karol a Marianna sa vo štvrtok v Markíze stretli. Marianna však vôbec nevedela, že oproti nej kráča jej konkurentka. Zobraziť galériu (5)
Miriam,Karol a Marianna sa vo štvrtok v Markíze stretli. Marianna však vôbec nevedela, že oproti nej kráča jej konkurentka.

BRATISLAVA - A už je to čierne na bielom! Mladá ambiciózna novinárka Miriam Kalisová (21) dostala vo štvrtok popoludní miesto tretej moderátorky Televíznych novín Markízy!

Ide tak po krku Marianne Boučkovej (30), ktorá to mala nedávno v Markíze nahnuté. Nitrančanka sa Boučkovej nebojí a trúfa si nielen na to, aby sa Marianne vyrovnala, ale dokonca chce byť lepšia. Ako sa s tým milenka Honzu Novotného (29) vyrovná?

Po tom, ako sa vo štvrtok Miriam Kalisová dohodla s vedením Markízy na spolupráci, pri odchode z televízie sa minula s Mariannou Boučkovou, ktorá práve v tom čase mierila do práce. A blondínke ani len nenapadlo, že oproti nej kráča jej konkurentka. Už o mesiac sa má Miriam objaviť na obrazovke v hlavnom večernom spravodajstve a ukázať čo v nej je. Boučková sa tak môže začať obávať, pretože práve táto mladá redaktorka ju môže nadobro odstaviť. Ale čo na to hovorí mladá novinárka, trúfa si konkurovať takej profesionálke akou je Marianna Boučková a Martina Šimkovičová?

„Áno je to pre mňa výzva , okrem toho určite aj dobrá skúsenosť a hlavne zaujímavá práca. Mám už skúsenosti s médiami a trúfam si na to,“ povedala pre Nový Čas Nitrančanka. Po boku Miriam Kalisovej si do moderátorského kresla Televíznych novín sadne aj bývalý hovorca Ministerstva zdravotníctva Karol Farkašovský (51). A títo dvaja markizácki nováčikovia sa spustia svoju televíznu kariéru už koncom mája. Markíza potvrdila, že všetko je s novou moderátorskou dvojičkou už doriešené.

„Dohodli sme sa s nimi, všetky podmienky spolupráce sú stanovené a už sú s Karolom a Miriam podpísané aj zmluvy,“ vyjadrila sa Narcis Liptáková z Markízy. Ani Farkašovský sa však v oblasti médií nepovažuje za žiadneho zelenáča. „Mám skúsenosti s médiami, pracoval som v rádiu a pôsobil som aj v oblasti politiky,“ informoval Nový Čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu