Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Hollywood už pripravuje film o zosnulej Anne Nicole Smith

Anna Nicole Smith Zobraziť galériu (17)
Anna Nicole Smith

LOS ANGELES - O práva na film o zosnulej americkej playmate Anne Nicole Smith († 39) sa v Hollywoode rozbehol tvrdý konkurenčný boj medzi štúdiami.

Kým ešte nie je jasné, kto film nakrúti, favoritka na hlavnú úlohu sa zdá byť jasná - Charlize Theron (31). „Životný príbeh, ako je ten Annin, sa nedá len tak vymyslieť. Štúdiá bojujú o to, aby mohli vzdať hold tejto žene. Do úvahy prichádza viacero herečiek, medzi nimi je však najväčšou favoritkou Charlize,“ potvrdil pre médiá zdroj z amerického mesta snov. Pre Charlize by to nebola prvá životopisná rola.

Príťažlivá Juhoafričanka získala v roku 2004 Oscara za stvárnenie americkej seriálovej vrahyne Aileen Wuornos vo filme Monštrum. Kyprá modelka z Playboya nečakane zomrela 8. februára v izbe floridského hotela. Vdova po staručkom ropnom miliardárovi Johnovi Howardovi Marshallovi pritom v septembri prišla za nejasných okolností o 20-ročného syna Daniela. Tesne predtým porodila dcérku Danielynn, o ktorú by sa teraz chceli starať až štyria kandidáti na otcovstvo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu